Ergene Basin kommer til live med lokal mol

ergene bassin kommer til live med husdyr muldvarp
ergene bassin kommer til live med husdyr muldvarp

En kritisk fase er gået i bevaringsprojektet, der vil genoplive Ergen-floden, som har været forurenende siden 1970'erne på grund af spild af industrianlæg. Lale, en 100 procent indenrig tunnelboremaskine designet af tyrkiske ingeniører, så lyset i Deep Discharge Line B Tunnel. Præsident Recep Tayyip Erdoğan om, at den anden tunnel i projektet vil være afsluttet i midten af ​​oktober, "Vi vil dog realisere et af de største miljøprojekter i Europa." sagde.

UNDER LOCATION 25 METERS


Præsident Erdoğan deltog i Ergene-miljøbeskyttelsesprojektet, Deep Discharge Line B Tunnel Light optrådte ceremoni med videokonferencemetode. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank og landbrugs- og skovbrugsminister Bekir Pakdemirli var til stede ved ceremonien, hvor præsident Erdogan blev bundet live fra Vahdettin-paviljongen. De to ministre informerede præsident Erdogan om projektet, 25 meter under jorden.

Præsident Erdoğan sagde ved ceremonien kort:

2 STORE MILJØUDGIFTER: Desværre har lokale regeringer i regionen ikke vist den nødvendige følsomhed for beskyttelsen af ​​dette bassin i årevis. Ergens vandkvalitet forværredes på grund af problemer som dårlig infrastruktur forårsaget af uplanlagt urbanisering og industrialisering og industrielt spildevandsforsyning til floden uden behandling. I 2003 er forureningen i floden nået meget alvorlige niveauer. Vi har implementeret Ergene Haze-handlingsplanen for at stoppe den dårlige tendens. Vi implementerede denne plan med et udgifter på cirka 2,5 milliarder lira.

Han afsluttede dette på få år: Vi startede Deep Discharge-projektet for at udlede det rensede og rene vand i Marmarahavet. En vigtig del af projektet er tunneldelen. Vi vil krydse dale og bakker med 10 tunneler på 2 kilometer hver, hvor brødvandsledningerne bringes til havet. Lale tunneling machine åbner den indenlandske og nationale tunneling machine. Kalkun. Det er et af de 8 lande, der kan fremstille disse maskiner i verden. Hvis vi havde haft denne maskine i fortiden, ville Bolu-tunnelen være afsluttet i løbet af få år.

VI KOMPLETTERET UDEN UDBrydelsen: Vi giver spildevandet til den tunnel, vi har afsluttet i dag i december. Projektets anden tunnel afsluttes som medio oktober. Vand leveres til denne tunnel i marts 2021. Så vi havde et af Tyrkiets og Europas største miljøprojekter til livet. Vi har afsluttet mange investeringer fra dæmninger til tunneler, fra spildevandsrensningsanlæg til landingsbaner til lufthavne på trods af epidemien.

PÅ STRANDET I DEN ALVORENDE JUMP: Tyrkiet, der blev oprettet i 2018, er udsat for interesse, inflationssprøjt angrebet blev fanget på et tidspunkt, hvor epidemien stiger igen. Jeg mener, at vi kan kompensere for vores tab i denne epidemiproces, der startede i marts, varede i april og bremsedes i maj. Faktisk peger alle førende indikatorer på, at vores land er på randen af ​​et alvorligt spring.

PÅ TURKIET: Vi er fast besluttet på at gå mod vores mål uden at gå på kompromis med investering, produktion, vækst og beskæftigelse. Jeg inviterer alle, der elsker deres land og nation til at bidrage til denne store investering i investering og beskæftigelse. Vores stat vil støtte denne mobilisering med alle dens midler. I politisk og økonomisk orden ser det ud til at blive omformet efter udbruddet ser ud til at være åbent foran Tyrkiet.

AFSLAG FOR AT START I AUGUST

Industri- og teknologiminister Varank erklærede, at dybhavsafladningen består af sø-, landrør- og tunnellinjer, ”46 km landledning og tunnel B er afsluttet. Det forbliver 775 meter i tunnel A. Vi har også en linje på 50 og en halv kilometer, 4 meter under havet. I august udledes verdensbehandlede farvande i OIZ'erne på den østlige linje i havet ved hjælp af landrørledninger. sagde.

FØRSTE gang afsluttet med indenlandsk maskine

Indfødte tunnelgravemaskine Tulipaner understregede, at F & U-tilstand lever med støtten Varank, "I dag afslutter vi projektet med en indenlandsk maskine for første gang i Tyrkiet. Dette er en stor stolthed for os. ” han snakkede.

FARVEN VIL VENDES TIL NATUR

Minister for landbrug og skovbrug, Pakdemirli sagde, at med dette projekt vil industrielt spildevand ikke blive behandlet i Ergene, men i Marmarahavet og sagde: ”Miljøforurening i dette frugtbare land vil ende. Vandkvaliteten og farven på vores Ergene-flod bliver naturlig. ” sagde.

LALE, SILVAN PASSAGER

Ministrene Pakdemirli, Tyrkiet annoncerede, at den første tunnelboremaskine Lale, der for nylig blev brugt i bud, gjorde Silvan Tunnel.

Navn mellem offentligheden: KÖSTEBEK

Præsident Erdogan sagde, at tunnelboremaskinen blev kaldt "muldvarp" blandt offentligheden efter de to ministers tale. Erdogan påpegede, at denne maskine, der benævnes "TBM" i sektoren, er 3 meter og 25 tommer og fortsatte som følger:

PÅ HVER DET FORMÅL At have produceret den gigantiske tunnelmaskine lokalt og nationalt er virkelig en succes frem for alle slags påskønnelse for os. Jeg lykønsker vores producent på vegne af min nation. Jeg tror, ​​at denne CPC vil finde købere for sig selv ikke kun for vores land, men også i forskellige lande i verden.

LYSET ses

Senere, efter præsident Erdoğans ordre, tryk de to ministre på knappen for at starte udgravningen. Efter at de to ministre havde trykket på knappen, blev det første lys set i tunnelen med maskinens betjening.

TRE MINISTRY ARBEJDER SAMMEN

Ministeriet for industri og teknologi, ministeriet for miljø og urbanisering og ministeriet for landbrug og skovbrug arbejder sammen for at reducere forurening i Ergene-floden efter instruks fra præsident Erdoğan.

20 METERS PER DAG

Tyrkiet er det ottende land, hvor den tunnelborende maskine i verden, der producerer e-Berke, den første maskine "Anatolia" blev produceret i 2017, Yu. Den tunnelboremaskine, der blev produceret i Ankara med støtte fra TÜBİTAK, blev hentet fra båndet ved en ceremoni, som minister Varank deltog i den 18. september, 2019 og begyndte at blive brugt i udgravningsarbejder den 12. november 2019. Tunnelboremaskinen er udviklet med viden og viden fra tyrkiske ingeniører, teknikere og arbejdere og kan grave i gennemsnit 20 meter pr. Dag.

Det består af 12 tusind stykker

Lale, bestående af cirka 12 tusind dele, 60 meter lang og 120 tons i vægt, har foretaget i alt 2 meter udgravning inden for rammerne af Ergene Deep Discharge Wastewater Transmission Tunnel Project.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar