F4 fantomkampfly landede på Rize Beach

Rizeye F Phantom Fighter Aircraft lanceret
Rizeye F Phantom Fighter Aircraft lanceret

F4 Fantom2 jagerfly, der vil tilføje farve til Rize-kysten, blev afsluttet på 10 dage og installeret i regionen kendt som det gamle marinaområde i Bağdatlı District.


F4 Fantom2 jagerfly, som trak sig tilbage fra den tyrkiske luftvåbnestyring på grund af det faktum, at det havde haft succes i det tyrkiske luftvåben i årevis, men afsluttet sin aktive brugsperiode, blev bragt til Rize med initiativer fra Rize Kommune.

Flyet blev placeret i det udpegede område ved at udføre jordforbedringsarbejde i det område, hvor flyet vil være placeret af det tekniske team fra det tyrkiske luftvåben og Rize Kommunes hold. Flyet, der blev borgernes opmærksomhed i samlingsfasen, fik stor popularitet på kort tid.

Det er også planlagt at blive bygget i et teamarbejde, som er martyrdømmemonumentet, det tyrkiske flag og symbolet på vores nationale følelser i processen, der skrider frem i det område, hvor flyet er placeret.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar