Afskedigelsesforbud og kortvarigt arbejde forlænges med 1 måned

Kort arbejdsperiode forlænget med måneder
Kort arbejdsperiode forlænget med måneder

Familie-, arbejds- og socialminister Minister Zehra Zümrüt Selçuk erklærede, at den korte arbejdsperiode blev forlænget med en måned for de arbejdspladser, der drages fordel af den korte arbejdspraksis, der drages fordel af mere end 3,5 millioner arbejdstagere.


Med hensyn til, at en ny ansøgning ikke vil blive modtaget fra arbejdsgiverne for at drage fordel af forlængelsen, og der ikke foretages en ny egnethedsbestemmelse for den forlængede periode, sagde minister Selçuk, at kun de arbejdstagere, der drager fordel af den kortvarige arbejdstilladelse, kan drage fordel af denne ret, indtil de arbejdsløse perioder, der blev anvendt i samme periode.

”Indtil i dag har vi betalt 3.5 milliarder tyrkiske lira for over 13.5 millioner arbejdstagere”.

Minister Selçuk erklærede, at på grund af tvangsårsagen til periodiske situationer på grund af eksterne påvirkninger på grund af Covid-19-pandemien, er der hidtil blevet betalt over 3,5 millioner arbejdere over 13,5 milliarder TL.

"Ingen ansøgning kræves til tidsforlængelse"

Minister Selçuk sagde: ”Der vil ikke blive modtaget en ny anmodning fra arbejdsgivere om en forlængelse på 1 måned. Vores arbejdsgivere, der ikke ønsker at drage fordel af en forlængelse på 1 måned, fordi de er begyndt på deres normale aktiviteter, eller som ønsker at reducere den tidligere uarbejdede tid, skal rapportere dette til İŞKUR-enheder. ” sagde.

Ingen nye ansøgninger modtages

Med afgørelsen truffet af bestyrelsen for ŞŞKUR på baggrund af den afgørelse, der er offentliggjort i Tidende, vil der ikke blive modtaget nogen ny kortvarig ansøgning af tvingende årsager på grund af eksterne påvirkninger fra 01/07/2020.

Forbud mod afskedigelse forlænges med endnu en måned

I overensstemmelse med den anden præsidents afgørelse i samme avis blev perioderne for arbejdsgiverens manglende opsigelse af en ansættelseskontrakt eller tjenesteydelseskontrakt, der er udstedt i henhold til den foreløbige artikel 10 i arbejdsretten, forlænget med en måned.

Inden for artiklens anvendelsesområde blev arbejdsgiverens ansøgning om at forlade de ansatte på en delvis eller fuldstændig ubetalt orlov i tre måneder forlænget med en måned.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar