Folkets købmand Bayraklı ve KarşıyakaEller åbnet

Købmanden blev markeret og åbnet for Karsiyakaya.
Købmanden blev markeret og åbnet for Karsiyakaya.

Efter Izmir Metropolitan Municipality Kemeraltı Bazaar og Gültepe-distriktet Bayraklı Özkanlar og Karşıyakahar åbnet yderligere to People's Supermarkedes i Girne-distriktet i Istanbul. Præsident Tunç Soyer sagde: ”Folkets købmand er et eksempel på vores bestræbelser på at levere sund, billig og pålidelig mad til vores folk. Folkets købmand Izmir og Tyrkiet vil sprede sig til generalen, ”sagde han.


Folkets købmand, som Izmir Metropolitan-borgmester Tunç Soyer realiserede som en vigtig søjle i visionen om "Et andet landbrug er muligt" efter Kemeraltı Fishermen's Square og hirse Mahallesi i Gültepe-distriktet. Bayraklı Özkanlar og Karşıyakablev taget i brug i Girne. Borgmester Tunç Soyer sagde: ”Folkets købmand er et eksempel på vores bestræbelser på at levere sund, billig og pålidelig mad til vores mennesker. Folkets købmand Izmir og Tyrkiet vil sprede sig til generalen, ”sagde han.

Folkets købmand Bayraklı Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Soyer lavede båndet ved åbningsceremonien i Özkanlar filialen, Bayraklı Borgmester Serdar Sandal, hans kone Aylin Sandal, Izmir Metropolitan Kommunes generalsekretær Dr. Buğra Gökçe og vicegeneralsekretær Ertuğrul Tugay. Karşıyaka Denne gang til præsident Soyer ved åbningen af ​​Kyrenia-filialen Karşıyaka Borgmester Dr. Cemil Tugay ledsaget. Soyer handlede ved begge grene.

“Kraften hos producentkooperativer vil stige”

Med betoning af landbrugsproduktionen ved åbningen af ​​begge grene sagde borgmester Soyer: ”Vi sigter mod at støtte produktionen af ​​den lille landmand, familiens landmand, og således at vise, at et andet landbrug er muligt. Der er en filosofi bag People's Supermarked. Et symbol på den måde, vi tog ud for at støtte den lille producent. Bortset fra industrielt landbrug er vi nødt til at holde landmændene i live og beskytte kooperativerne. Folkets købmand er også produktet af denne idé. Her finder du co-producenter af produktet overalt i Tyrkiet. På denne måde kaster vores produktive kooperativer også styrke. ”

Hvad er folks købmand?

Som en af ​​løftene fra Izmir Metropolitan-borgmester Tunç Soyers valgperiode, sigter Halkın Bakkalı til, at kooperativerne skal markedsføre deres produkter og give forbrugere sund og pålidelig mad. Det sigter således både at støtte den lille producent og at beskytte borgeren. Izmir Offentlige producenters kooperativer som agentløse produkter overalt i Tyrkiet, sælges hovedsageligt i købmandsforretninger. Der er 300 forskellige produkter fra produktgrupperne, såsom frugter, grøntsager, kød, mejeriprodukter, forskellige morgenmadsmad, bælgfrugter, olivenolie, krydderier og kosmetik i People's Bakkali-grenene. Sortimentet af produkter øges dag for dag med produkter fra kooperativer over hele landet.

Vi er adressen på solidaritet

Folks solidaritet var også den vigtigste adresse i kampen mod Coronavirus-udbruddet i dagligvarer. Borgere modtog madpakker og iftar måltider fra Halkın Bakkalıs websted, der skal distribueres til borgere i nød. I denne sammenhæng er der købt 27 tusind 347 første fødevarepakker, 17 tusind 225 sekund madpakker og 262 tusind 552 personer fra iftar-bordet. Fra 2. juni startede den fjerde pakke med salg af hygiejnepakker i People's Supermarked.

I den kommende periode, gennem Folkets købmandsvarer, når alle producenternes kooperativer i Tyrkiet vil være muligt. Med muligheden for e-handel er det målet at markedsføre produkter over hele landet og i udlandet. Forberedelsen af ​​den femte og sjette filial af People's dagligvarer startede. Lokaliteter for nye filialer fortsætter.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar