Hygiejneuddannelse blev givet til marine transportpersoner i Kocaeli

hygiejneuddannelse blev givet til søtransportpersonale i Kocaeli
hygiejneuddannelse blev givet til søtransportpersonale i Kocaeli

Kocaeli Metropolitan Municipality sørgede for hygiejneuddannelse til søtransportpersonalet, hvis sejladser begyndte at arbejde i fuldt omfang inden for rammerne af coronavirus-epidemiske foranstaltninger, der påvirker hele verden.

TIDER STARTET


Tyrkiet på grund af virkningerne af et coronavirus-udbrud af en del fra den 21. marts ophørte søtransport genoptaget fra i dag til fuld tid. Det personale til søtransport, hvis passagertæthed forventes at begynde, blev uddannet af afdelingen for sundhedsvæsen og sociale tjenester i maskebrug, rengøring af kontaktområder og hygiejne.

MASK BRUG OG RENGØRING

Personalet, der arbejder på færgen og molen tilknyttet Marine Transportation Directorate, fik information om, hvordan man bærer en maske, hvordan man fjerner den, og hvornår man skal bruge den, reglerne, der skal følges, når man bruger handsker, hvordan man fjerner handskerne. Derudover blev der givet en detaljeret træning i, hvordan man desinficerer med blegemiddel. Myndighederne sagde, at borgerne burde være mere opmærksomme på søtransport, da Covid-19 giver mulighed for at rejse udendørs i offentlig transport for at minimere risikoen for epidemier.

UDDANNELSE AF HYGIENE

Uddannelsessygeplejerskerne, der forklarede, hvordan arbejdsmiljøerne skulle være hygiejniske, henvendte sig til rengøringspersonalet, oplyste, at de lukkede områder ofte skulle ventileres, døren og vindueshåndtagene, som borgerne kontakter, det indendørs gulv, trapper og gelændere og borde skal rengøres med fortyndet blegemiddel. Myndighederne sagde, at toiletterne også skulle rengøres med fortyndet blegemiddel mindst to gange om dagen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer