IMM afgav en erklæring om de masker, der blev købt til IETT-drivere

ibb afgav en erklæring om maskerne til iett sofors
ibb afgav en erklæring om maskerne til iett sofors

For IETT-drivere er den dagsorden, der ønskes oprettet med hensyn til de masker, der er købt i løbet af den pandemiske periode, tvang og ikke forsætlige påstande, der ignorerer formålet. Beskyttelse af sundheden for IETT-chauffører, der er blandt de mest udfordrende erhvervsgrupper i epidemiperioden, er højeste prioritet for både İBB og dets datterselskab IETT.


Nogle konti og websteder på sociale medier indeholder nogle nyheder, anmeldelser og påstande om de masker, IETT købte i maj. Som İBB vil vi for det første påpege, at IETT-chauffører er blandt de vanskeligste erhvervsgrupper i epidemiperioden. Det er nødvendigt at beskytte disse kollegers helbred, som i hver periode, i den periode, hvor pandemien er mest almindelig. Derfor blev 100 tusind masker af speciel kvalitet købt til brug af IETT-drivere. Købet blev udført ved direkte købsmetode som tilladt i lovgivningen på grund af epidemien.

De modtagne masker er holdbare i 12 timer. I modsætning til andre masker er det flydende. Foretrækningen af ​​sådanne masker er den mest korrekte beslutning for IETT-chaufførernes helbred, da sygdommen sandsynligvis spreder sig med væskekontakt. Derudover er disse masker ultralydsbånd syet af maskinen, ikke manuel trådstikning. Igen bærer ringerne båndfleksibilitet for at forhindre ubehag i øret. For at beskyttelsesfunktionen skulle være højere, blev masker med en større størrelse end andre foretrukket.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer