IMM WiFi vil være ubegrænset og gratis for 'Verdens WiFi-dag'

ibb wifi-verden vil være ubegrænset og gratis til wifi-dagen
ibb wifi-verden vil være ubegrænset og gratis til wifi-dagen

İBB WiFi vil være ubegrænset og gratis inden for rammerne af ”Verdens WiFi-dagen”, som fejres lørdag 20. juni. IBB WiFi tilbyder normalt brugere 30 GB gratis internet pr. Måned.


IMM vil tilbyde brugerne et kvotefri internet inden for rammerne af "Verdens WiFi-dagen", der fejres for at give flere mennesker adgang til internettet og styrke forbindelserne mellem mennesker via internettet. Borgere vil kunne drage fordel af WiFi-tjenesten leveret af İBB-datterselskabet İSTTELKOM gratis og ubegrænset i løbet af lørdag 20. juni 2020.

Verdens WiFi-dag

"World WiFi Day" arrangeres årligt af Wireless Broadband Alliance (WBA) for at minde kraften i verdensomspændende WiFi-teknologi til at bringe byer og samfund sammen.

Hurtig og sikker IMM WiFi

IMM WiFi-tjeneste, der tilbydes ubegrænset inden for "World WiFi Day", tilbyder 30 GB gratis internetservice til Istanbul-beboere på andre dage. På IMM WiFi-point betjenes brugerne med en daglig hastighed på 2 megabit og en 1 Gigabyte-kvote.

İBB WiFi, der udvides i alle offentlige områder i Istanbul, bruger fortsat gennemsnit 200 terabyte pr. Måned og 30 terabyte upload. İBB WiFi, der i øjeblikket leverer tjenester til 3,8 millioner abonnenter på 3 tusind 647 lokationer, sigter mod at blive yderligere udvidet med nye punkter, der skal planlægges. Mens İBB WiFi er det første sted i brugen af ​​udenlandske borgere, men Rusland, Tyskland, Iran og England er de mest forbundne steder, er Beyoğlu İstiklal Caddesi, Sultanahmet, KadıköyOpretter Eminönü-pladsen og Taksim Atatürk-biblioteket.

Sådan bruges IMM WiFi?

For at drage fordel af den gratis internettjeneste er det tilstrækkeligt, at brugerne opretter forbindelse til det trådløse İBB WiFi-netværk fra deres internetpunkter via smartphone, tablet eller laptop.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer