Alper Bilgili er udnævnt til generaldirektoratet for IETT

Alper Bilgili udnævnt til IETTs generaldirektorat
Alper Bilgili udnævnt til IETTs generaldirektorat

Et nyt navn er blevet medlem af den øverste ledelse i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM). İBB Præsident Ekrem İmamoğlu udnævnte Alper Bilgili til IETTs generaldirektorat.


Bilgili blev født i Istanbul i 1972. Han afsluttede sin bacheloruddannelse på Institut for Civil Engineering ved Middle East Technical University (METU) og sin kandidatgrad i transportteknik ved Boğaziçi University (BU), hvor han også er forskningsassistent. Han modtog også en kandidatgrad (MBA) i erhvervsuddannelse fra Istanbul tekniske universitet (ITU).

Bilgili startede sit forretningsliv i Omsan Lojistik i 1999. Derefter arbejdede han hos Arkas Logistics og Aras Cargo mellem 2002-2005. Senere arbejdede han som General Manager for Mars Logistics og Ekol Logistics mellem 2005-2019.

Alper Bilgili, der også har FDI (Senior Manager) udstedt af Ministeriet for Transport og CPC faglige kompetencecertifikater udstedt af IRU, modtog også IRU Road Transport Hill Manager i 2011 og Atlas Road Transport Manager for året i 2013, 2015 og 2017. Den har funktioner. Bilgili er gift med to børn og taler flydende engelsk.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer