Imamoglu, Rumeli Hisarüstü Asiyan foretager undersøgelser på det punktside

imamoglu rumeli hisarustu asiyan undersøgte kabelbaneplanten
imamoglu rumeli hisarustu asiyan undersøgte kabelbaneplanten

Præsidenten for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem Imamoglu, præsidenten foretog undersøgelser på strandbygningsstedet på F07 Rumeli Hisarüstü-Aşiyan-kabelbanen, hvis konstruktion startede den 2017. juni 4. İmamoğlu, der fik information om værkerne fra IMM-jernbaneafdelingsleder Pelin Alpkökin, flyttede til den historiske Aşiyan-kirkegård, som var vært for symbolnavne integreret med byen sammen med İBB-kulturarvets afdelingsleder Mahir Polat. Imamoglu, sycamore-navne på henholdsvis tyrkisk litteratur; Yahya Kemal Beyatlı besøgte grave fra Orhan Veli Kanık og Turgut Uyar. Imamoglu og Polat; Han læste en bøn foran gravene fra Beyatlı, Kanık og Uyar.

POLAT GIVET INFORMATION TIL İMAMOĞLU


Under sit besøg på kirkegården afsatte İmamoğlu den længste tid til Orhan Velis grav, som bragte uforglemmelige digte til hans 36 år korte liv. Polat gav İmamoğlu følgende oplysninger om Orhan Velis gravsten, der blev fornyet i maj 2016:

”Tidligere var der en amorf stenblok; Kirkegård meget velegnet til Orhan Velis identitet, karakter, poesi og civile. Derefter renoverer Beykoz Kommune dette sted. Designet er også af Abidin Dino. Der er et miljø i forsøget på Sabahatin Eyüboğlu for dem, der ønsker at få det til. Det er et produkt af kunstmiljø, der inkluderer meget vigtige kalligrafer, og som beskytter dets identitet. Dette er et område, der har udviklet sig fra ikke at forstå designet lidt, ikke forstå dets identitet lidt. Jeg håber, at vi mødes med familien, finder en løsning, og hvis du finder det passende, vil vi gendanne den. ”

İMAMOĞLU: “Vi vil vise, at vi er en loyal by”

Imamoglu udtrykte, at han er interesseret i emnet, og udtrykte sine følelser med disse ord: ”Mine venner er Istanbul's særlige mennesker; Uanset hvilken deres poet, forfatter, historiker, de foretager en undersøgelse i deres evige hvilested, i et sådant kirkegårdsområde, der har et budskab, der både passer til hans identitet og rettet mod kirkegården og skabte en konkurrencegrund. Jeg er så glad. Fordi nogle gange nogle beslutninger kan blive til en meningsløs form. For eksempel var det et værk af den dyrebare Abidin Dino, der blev ignoreret her. Et arbejde udført på det tidspunkt med initiativ fra Orhan Velis kunstnervenner. Det er vores pligt at designe disse og lignende kirkegårde i overensstemmelse med alle åndeligheder. Forhåbentlig vil vi bringe de områder, der får os til at føle os som en loyal by med gode resultater og smukke designs på denne måde. ”

Historien om tomben

Orhan Veli Kanık, en af ​​de førende digtere i "Garip" -bevægelsen, født i Istanbul Beykoz i 1914, faldt i den hul, der blev åbnet af kommunen den 10. november 1950, mens han gik på gaden i Ankara om natten. Kanık, der led af hjerneblødning, døde den 14. november 1950. En kampagne blev indledt af den berømte digter Sabahattin Eyüboğlu for opførelsen af ​​Kanıks begravelse, der blev begravet på Aşiyan-kirkegården i Sarıyer. Med kampagnen støttet af kunstnere og læsere blev penge indsamlet til graven. Listen over tilhængere blev offentliggjort i Journal of Varlık, og penge blev samlet i skoler. Senere designet Abidin Dino graven. Strukturen blev bygget af lyserød granit af Nevzat Kemal. Emin Barın skrev navnet på Orhan Veli i inskriptionen. Beykoz Kommune iværksatte i 2016 for den monumentale grav, som er den historiske betydning af Kanık, der blev født i sine egne distrikter. Kommunen modtog tilladelse fra digterens forlag Yapi Kredi Publishing, digterens 90-årige søster Füruzan Yolyapan. På denne måde blev et ”arkitektonisk” projekt udarbejdet af kommunen, og derefter blev Kanıks grav fornyet i april 2016. Siden da er drøftelserne om Kanıks ”fornyede” gravsten ikke afsluttet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar