Social afstandstram designet i Italien

social afstand tram blev designet i Italien
social afstand tram blev designet i Italien

I Italien designede Arturo Tedeschi Architects den futuristiske sociale afstandstram kaldet Passerella med den berømte designer Lorenzo Pio Cocco.

Denne specielle sporvogn designet til Milan, Italien bærer linjerne i byens historiske 1503 sporvogn.

Passagerdelen af ​​trikken, udstyret med den nyeste teknologi, ligner en landingsbane. I trikken med geometriske former adskilles siddepladserne fra hinanden ved hjælp af plexiglasglas. Trikken med afrundede lejligheder på gulvet advarer passagerer, når de er ude af dette område.

Tramets øverste tag har også et andet design. Dette er på grund af den arkitektoniske struktur i byen Milan, den øverste del af sporvogne kan ses fra balkonen i lejlighederne. Annoncer på trikken vises også med et digitalt system.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar