Izmirim-kortbalanceforespørgsel og Izmirim-kort TL-indlæser

ESHOT Balance Undersøgelse
ESHOT Balance Undersøgelse

Izmirim-kortbalanceforespørgsel og Izmirim-kort TL-indlæsning: Kentkarts, der er blevet brugt i Izmir offentlige transportmidler i årevis, er blevet konverteret til İzmirim-kort fra 1. juni 2015. Da der ikke var nogen ændring i systemet for brugerne, var vi i stand til at fortsætte med at bruge de gamle Kentkarts, og de, der ville købe dem fra de nye Izmirim-kort og begyndte at bruge dem. Vores gamle Kentkart-balancer forblev intakte. Så hvordan kan vi stille spørgsmål, hvis vi vil kontrollere saldoen efter det?

Izmirim-kortbalanceforespørgsel og TL-indlæsning


For både gamle Kentkart og nye İzmirim-kort kan der stilles forespørgsler fra centrum, ESHOT-webstedet samt den officielle mobilapplikation fra Izmir Metropolitan Municipality. Påfyldnings- og instruktionspåfyldningstjenester vil fortsætte med at arbejde hurtigere og glattere.

Izmirim-kortbalanceforespørgsel og TL-upload fra webstedet

Han går til siden herunder for at foretage forespørgsel og TL-indlæsning fra ESHOT-webstedet;

ESHOT balance undersøgelse: KENTKART BALANCE UNDERSØGELSE

ESHOT TL lastning: LAST KENTKART TL

Eshot balance undersøgelse

Som medlem kan du definere dine kort, indtaste det specielle kortnummer på Kentkart eller İzmirim-kort i undersøgelsesfeltet uden mellemrum. Derefter indtaster vi sikkerhedsbreve og starter forespørgslen. Eller vi indtaster vores kortoplysninger på indlæsningssiden og fortsætter med de næste indlæsningstrin.

Izmirim-kortbalanceforespørgsel og TL-indlæsning fra mobilapplikation

For at udføre indlæsningen af ​​forespørgsel og Izmirim-kortpenge (TL) fra den officielle mobilapplikation af Izmir Metropolitan Municipality, downloader og installerer du den version, der passer til din smartphone eller tablet fra nedenstående links og fortsætter til afsnittet Forespørgsel om Izmirim-kortbalance under overskriften Transport i applikationen. (Selvfølgelig skriver du kortnummeret uden mellemrum og bruger en aktiv internetforbindelse til forespørgsler.)

İzmirim Card mobilapplikation

Klik på Google Play Android-applikation
Klik for Apple OIS-applikation
Klik for Windows Phone Application

ESHOT Ofte stillede spørgsmål og svar

Han går til siden herunder for at foretage forespørgsel og TL-indlæsning fra ESHOT-webstedet;


Eshot-balanceundersøgelse: KENTKART BALANCE UNDERSØGELSE

Eshot TL loading: LAST KENTKART TL

For at se, hvordan det gøres Klik her...


Han går til siden herunder for at foretage forespørgsel og TL-indlæsning fra ESHOT-webstedet;


Eshot-balanceundersøgelse: KENTKART BALANCE UNDERSØGELSE

Eshot TL loading: LAST KENTKART TL

For at se, hvordan det gøres Klik her...


ESHOT garager er:

 • Gediz værksted og tunge vedligeholdelsesfaciliteter
 • Karşıyaka
 • Mersinli
 • Inciralti
 • Adatepe
 • Cigli
 • Lille Cigli
 • Torbalı
 • bugte
 • Urla
 • cisterne

For detaljer Klik her...


ESHOT opererer i İnönü Mahallesi, journalist og forfatter İsmail Sivri Bulvarı No: 500, 35380 Buca / İzmir. For detaljer Klik her...ESHOTs generaldirektorat eller ESHOT er kort sagt navnet på busselskabet i Izmir Metropolitan Municipality. Det blev oprettet den 27. juli 1943 som en virksomhed tilknyttet Izmir Kommune. Det står for Electric Water Gas Bus og Trolleybus. For detaljer Klik her...Det er en mobiltelefonapplikation, der tilbydes gratis af Izmir Metropolitan Municipality. Med skærmen "Søg" i applikationen kan du få adgang til buslinier og stop, du kan se stoppesteder for den buslinie, du har valgt, og hvilket stop busserne er på. Når du vælger stop, kan du med en liste over busser, der nærmer sig stop, og linjerne, der passerer gennem stop.


I den officielle mobilapplikation fra ESHOT General Directorate, som du fuldt ud kan tilpasse, kan du tilføje dine valgte linjer og stop til din favoritliste og hurtigt nå dine favoritter.

Med vores applikation, som også giver dig mulighed for at indstille alarmer på de ønskede buslinjer, kan du indstille det ønskede stop på den linje, du vælger, hvor mange minutter før bussen ankommer, du vil have besked mellem de timer, du indstiller.

Med menuen "İzmirim Card" kan du indlæse –TL på dit İzmirim-kort, spørge om dets balance og se oplysninger om udløb og udløb. Du kan registrere dit İzmirim-kort til systemet, så meget du ønsker, og indstille en alarm for disse kort og modtage anmeldelse, når din saldo falder under den grænse, du har indstillet.

Du kan se stop og smartkortforhandlere omkring din placering med menuen "Nær mig" i applikationen, på kortet og på en liste. Du kan få rutevejledning og stoppe oplysninger til det punkt, du vælger. Bortset fra din placering, kan du også se punkter omkring ethvert punkt, du vælger på kortet.

I menuen "stopper nær adressen"; Du kan få adgang til stoppestederne omkring adressen, hvor du indtastede distriktet, kvarteret, gadenummer og dørnummer, og du kan få adgang til mange punkter i kategorierne såsom uddannelse, indkvartering og sundhed i Izmir i menuen "Adgang til vigtige punkter".

Du kan liste vores linjer med metro-, İZBAN- og færgeforbindelser på station og molebasis og nemt få adgang til linjeoplysninger. Derudover kan du se meddelelserne, der hører til myndigheden, og du kan nemt nå os fra forespørgsler, forslag, klagemenu. For detaljer Klik her...


Load More

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer