Konya Metropolitan Municipality vil købe 126 brandmænd

konya buyuksehir kommune vil gøre brandmænd
konya buyuksehir kommune vil gøre brandmænd

På vej til at blive ansat inden for rammerne af Konya Metropolitan Municipality underlagt embedslovens lov nr. 657; I henhold til bestemmelserne i Kommune Brandvæsenforordning vil 126 embedsmænd blive ansat gennem åbne aftaler til de specificerede ledige stillinger, forudsat at titlen, klassen, lønklasse, antal, kvalifikationer, KPSS-type, KPSS-basisscore og andre betingelser er angivet nedenfor.

ANVENDELSESPLAN, DATO, METODE OG VARIGHED


Kandidater til at tage den mundtlige og anvendte eksamen; Mellem 20/07 / 2020-29 / 07/2020, http://www.konya.bel.tr Konya Metropolitan Kommune Human Resources and Education Department, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Metropolitan Municipality Extra Service Building No: 14 Meram / KONYA til at foretage målinger af højde og vægt under opsyn af en læge sammen med ansøgningsformularen og de ovennævnte dokumenter ved at udfylde elektronisk via adressen. De afslutter ansøgningsprocessen ved at søge personligt på adressen i løbet af arbejdstiden.

Ansøgninger, der er foretaget via mail eller e-mail, eller med manglende information og dokumenter, eller endda hvis deres kvalifikationer ikke er egnede, vil ikke blive evalueret af vores kommune.

For detaljer om annonce KLIK HER


Vær den første til at kommentere

Yorumlar