Konya Metropolitan Municipality vil købe 126 brandmænd

konya buyuksehir kommune vil gøre brandmænd
konya buyuksehir kommune vil gøre brandmænd

En meddelelse blev offentliggjort af Konya Metropolitan Municipality. I den offentliggjorte meddelelse vil 60 brandmænd blive købt under betingelse af KPSS 126 point. At blive ansat under kommunen under tjenestemandsloven nr. 657; Betingelserne for det personale, der skal rekrutteres i overensstemmelse med bestemmelserne i Kommunens brandmandforordning, er som følger:


ANVENDELSESBETINGELSER

Generelle betingelser, der søges hos dem, der vil ansøge om meddelelsen, er som følger:

  • At være tyrkisk statsborger,
  • Ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder,
  • De perioder, der er specificeret i artikel 53 i den tyrkiske straffelov, er gåetvirksomhed selvom; Forbrydelser mod statens sikkerhed, selvom han blev dømt til fængsel eller tilgivelse i et år eller mere på grund af en bevidst forbrydelse, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og funktionen af ​​denne ordre, underslag, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig Ikke at blive dømt for konkurs, skam i bud, skam i udførelse af præstationer, hvidvaskning af penge eller smugleri forbrydelser,
  • Med hensyn til militær status for mandlige kandidater, der ikke har noget at gøre med militærtjeneste eller ikke være i militærtjeneste, eller hvis han / hun har nået militærtjeneste, har han været i aktiv militærtjeneste eller udsat eller overført til reserveklassen,
  • Ikke at have psykisk sygdom eller fysisk handicap, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt,
  • For at bære de øvrige ansøgningskrav, der er søgt til de annoncerede stillinger,

ANVENDELSESPLAN, DATO, METODE OG VARIGHED

Kandidater til at tage den mundtlige og anvendte eksamen; Mellem 20/07 / 2020-29 / 07/2020, http://www.konya.bel.tr Konya Metropolitan Kommune Human Resources and Education Department, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Metropolitan Municipality Extra Service Building No: 14 Meram / KONYA for at foretage målinger af højde og vægt under opsyn af en læge sammen med ansøgningsformularen og de ovennævnte dokumenter ved at udfylde elektronisk via adressen. De afslutter ansøgningsprocessen ved at søge personligt på adressen i løbet af arbejdstiden.

Ansøgninger, der er foretaget via mail eller e-mail, eller med manglende information og dokumenter, eller endda hvis deres kvalifikationer ikke er egnede, vil ikke blive evalueret af vores kommune.

For detaljer om annonce KLIK HER


Vær den første til at kommentere

Yorumlar