Lokalt og nationalt elektrisk tog kører på skinner med en ceremoni deltaget af ministre

lokale og nationale elektriske togministre sluttede sig med toget med toget
lokale og nationale elektriske togministre sluttede sig med toget med toget

Fabrikstestene af toget, som blev designet og afsluttet med lokale og nationale ressourcer på TÜVASAŞ-faciliteterne i Sakarya, udføres med deltagelse af industri- og teknologiminister Mustafa Varank og ministeren for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu. Taler ved ceremonien, TÜVASAŞ General Manager Prof. Dr. İlhan Kocaarslan sagde, "I dag er festdagen for vores jernbanesektor, glade ferier."


Tyrkiet Wagon Industry Joint Stock Company (TÜVASAŞ) producerede en maksimal hastighed på 160 kilometer for at nå det nationale elektriske togsæt. Med den beslutning, der blev truffet i 2013, er TÜVASAŞ, der har til opgave at fremstille nationale elektriske togsæt, klar til at producere 240 karosserier af aluminiumskøretøjer årligt. Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, der undersøgte konstruktionsstadierne for de nationale elektriske togsæt den 15. juni, gav den gode nyhed, at High Speed ​​Train produceret med indenlandsk og national kapital vil lande på banerne den 30. august.

Fabriksundersøgelserne af toget, hvis design og produktion er afsluttet på TÜVASAŞ-faciliteterne med indenlandske og nationale ressourcer, er primært industri- og teknologiminister Mustafa Varank og transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu; TÜVASAŞ General Manager Dr. İlhan Kocaarslan blev realiseret med deltagelse af TCDD General Manager Ali İhsan Uygun og mange gæster.

Programmets åbningstale, der startede med reklamefilmen for det nationale tog, blev holdt af TÜVASAŞ General Manager Prof. Dr. İlhan Kocaarslan gjorde det. Kocaarslan sagde: ”Desværre var den forkerte og fejlagtige tankestruktur, som siges at være umulig, vi ikke havde os, til stede i alle sektorer i vores land. De fortalte os dette i vores jernbanesektor. Vi brød kæderne på denne forkerte tankegang og afsluttede den opgave, der blev givet som TÜVASAŞ, med succes. I dag er feriedagen i vores jernbanesektor, glade helligdage. TÜVASAŞ åbnede en ny æra ved at lukke en æra i jernbanesektoren både for sig selv og for vores land. Vores tog er klar til test. De sagde, at du ikke kan gøre os umulige, vi sagde, at alt vil være umuligt, indtil vi gør det. De gav os grund, kritiserede os, kastede mudder, og de, der ikke kunne gøre det, kaste mudder, dem, der vidste lidt, gav mening, men de, der vidste det, ville gøre jobbet. Som TÜVASAŞ sagde vi og gjorde dette. Dette tog sæt er revolutionerende i sin historie. Vores andet højhastighedstog vil lande på vores spor i 2021, ”sagde han.

Taler senere sagde TCDD-direktør Ali İhsan Uygun: ”Jeg er begejstret over at være vidne til denne historiske dag. Tyrkiet har taget sin plads bestemmer jernbanestandarder inden for geografi. Vi har modtaget din støtte som TCDD magt til at gøre familien godt og godt for Tyrkiet, vi løfter baren med vores serviceengagement. For at blive et førende brand, fortsætter vi med at arbejde uden at blive trætte eller trætte. Jeg takker vores transportminister og præsidenten, der har levet guldalderen siden 2003. Jeg vil gerne takke dem, der har bidraget til det elektriske tog, som er et af vores vigtigste mål i 164 år. ”


Vær den første til at kommentere

Yorumlar