Vejprøver af det nationale elektriske togsæt starter til slutningen af ​​august

fabrikstest af det nationale elektriske togsæt startede
fabrikstest af det nationale elektriske togsæt startede

Tyrkiets første oprindelige design og produktionsproces af det nationale elektriske togsæt blev afsluttet. Med ceremonien, der blev afholdt i Sakarya TÜVASAŞ, begyndte fabrikstest af toget, der blev sat på sporene. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank erklærede, at fabrikstestene for det nationale elektriske tog startede og sagde: ”Nationale togstationer vil komme ind i vores nation i løbet af året i henhold til testenes tilstand. Det næste mål er at producere High Speed ​​Train sets, der når over 200 kilometer i timen lokalt og nationalt. ” sagde.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu bemærkede, at det indenlandske og nationale elektriske tog vil blive sat på skinnerne i slutningen af ​​året, "Vi vil starte persontransport på kort tid." brugte udtrykket.

Turkey Wagon Industry AŞ (TÜVASAŞ) lokale og nationale ressourcer til at designe og fremstille komplet fabrikstestning af de indenlandske elektriske tog, begyndte med en ceremoni, der blev afholdt i Sakarya. Programmet, industri- og teknologiminister Mustafa Varank, transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Sakarya guvernør Cetin Oktay fortov, viceminister Mehmet Fatih Kacar, TÜVASAŞ Inc. General Manager Ilhan Kocaarslan og Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) generaldirektør Ali Ihsan passende med deltagelsen Det blev udført.

DOMESTISK OG NATIONAL ELEKTRISK TOG

Minister Varank sagde i sin tale ved ceremonien, at testene af det nationale elektriske tog startede i dag, ”I henhold til testenes tilstand vil de nationale togsæt indgå i vores lands tjeneste i løbet af året. Det næste mål er at fremstille High Speed ​​Train sets, der overstiger 200 kilometer lokalt og nationalt. De kompetencer, der er opnået i det nationale elektriske togprojekt, vil gøre tingene meget lettere i udviklingen af ​​højhastighedstoget. ” talte i formen.

VEJPROVNINGER AUGUST

Påpegelse af, at efter fabrikstestene, vil vejtest blive udført på indenlandske og nationale elektriske tog i slutningen af ​​august, sagde Varank: "Vores tog har været på skinnerne i slutningen af ​​maj, og fabrikstestene starter i dag." sagde.

PRIDE TABEL

Påpegelse af, at det nationale elektriske tog er et billede af stolthed i enhver henseende, sagde Varank: ”I dag har vi nået dette niveau takket være aluminiumslegemets produktion, maling og sandblæsningsfaciliteter, der blev sat i drift sidste år. Dette tog, designet til intercity-rejser, kan produceres til 20 procent mere overkommelige omkostninger end dets importerede kolleger. Men endnu vigtigere er, at det, der gør os meget glad, er den høje lokalitetsgrad, der er opnået. Der er opnået en enorm synergi med leverandørerne. ” findes i beskrivelsen.

ÅRSMARKEDSVOLUM 160 mia. EUROS

Minister Varank sagde, at den årlige markedsmængde for jernbanesektoren sektoren er omkring 160 milliarder euro, ”vi sigter mod at gøre vores land til en global aktør i denne sektor, som forventes at vokse hurtigt i den kommende periode. I de næste 10 år bruger vi 15 milliarder euro på jernbanesystemer. ” brugte udtrykket.

STØTTE TIL JERNESYSTEMER

Varank sagde, at de leverer og vil fortsat yde seriøs støtte til jernbanesystemets sektor, og sagde: ”I 2015 lancerede vi den første nationale elektriske manøvrerokomotiv udviklet af TCDD og dens tilknyttede TÜBİTAK-institutter. Vi har således fuldstændigt fjernet vores lands afhængighed af udlandet i manøvreringslokomotiver. ” han snakkede.

RAIL TRANSPORTATION TECHNOLOGIES INSTITUTE

Minister Varank erklærede, at de havde til formål at bringe den første nationale konturlokomotiv med 2017 kilowatt med et andet projekt, der blev lanceret i oktober 5000, til skinnerne i 2022, og at de etablerede Rail Transport Technologies Institute under partnerskab med TÜBİTAK og TCDD og udviklede teknologier, der imødekommer deres egne behov og derefter udviklede dem. Han sagde, at blive et land, der eksporterer teknologier.

UDBRUD AF COVID-19

På baggrund af kampen mod Covid-19-udbruddet sagde Varank: ”Projekter, der inspirerer og begejstrer os inden for diagnosticeringssæt, vaccination og medicin, fortsætter. Vi har fabrikker, der åbnes selv i epidemiperioden, og iværksættere, der tappert forfølger nye virksomheder. ” han snakkede.

PÅ JERNBANEN I slutningen af ​​året

Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu sagde, at i slutningen af ​​dette år vil indenrigs og nationalt elektrisk tog blive sat på sporene, ”Vi vil starte persontransport på kort tid. Vi er fast besluttet på at fortsætte vores gennembrud med produktionen af ​​vores indenlandske og nationale køretøjer inden for jernbaneteknologi. Vores mål er at blive Tyrkiets jernbanesystem er et vigtigt værktøj i produktionscentre. " han snakkede.

NAVIGATORSIKKERHED I FREMTIDEN

Karaismailoğlu forklarede, at indenlandske og nationale togsæt produceres med en driftshastighed på 160 kilometer i timen og en designhastighed på 176 kilometer. ”Det har egenskaberne til at imødekomme krav og forventninger på det højeste niveau med hensyn til passagertilfredshed og komfort, især inden for navigationssikkerhed. Den samlede sædekapacitet på et sæt på 5 køretøjer er 324, hvoraf to er forbeholdt handicappede passagerer. ” sagde.

160 KILOMETER / HASTIGHED

De første prøver af toget i Sakarya begynder på vejforsøgene i august. ASELSAN producerede kontinuitetskomponenten med styresystemet for toget med en kapacitet på 324 passagerer. Det nationale elektriske tog vil være i stand til at nå 160 kilometer i timen.

National Electric Train Rail Launch Ceremony

Svar på spørgsmål om nationalt elektrisk tog

[ultimative ofte stillede spørgsmål inkluderer_kategori = 'nationalt-elektrisk tog']

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar