TÜBİTAK BİLGEM ansætter 5 ansatte

min tubitak-lærde vil ansætte personale
min tubitak-lærde vil ansætte personale

Det videnskabelige og teknologiske forskningsråd i Tyrkiet (TUBITAK), informatik og informationssikkerhed Advanced Technology Research Center (WISE), receptionspersonale, der skal gøre.


Det vil udvikle kvalitetspolitikker i overensstemmelse med de videnskabelige forsknings- og teknologiudviklingsundersøgelser, der er udført af vores center og vil være i stand til aktivt at tilpasse det til det integrerede kvalitetsstyringssystem, der opfylder ISO 9001, AQAP 2110, AQAP 2210 og CMMI standarder; Medarbejdere (Quality Management Systems Personale), der vil deltage i de igangværende Quality Management Systems-studier, følge og rapportere om virksomhedens præstationsmål, deltage i interne og eksterne QMS-revisioner og sikre, at der kontinuerligt forbedres og vedligeholdes institutionelle processer. Ansøgningsfrist er sat til 5. juni.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar