Minister Karaismailoğlu: 'Nationalt højhastighedstog producerer TÜRASAŞ'

minister for at producere nationalt hastighedstog med karaismailog
minister for at producere nationalt hastighedstog med karaismailog

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, TCDD, der er datterselskab af Turkey Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ), Turkey Locomotive and Engine Industry Inc. (TÜLOMSAŞ) og Turkey Railway Machines Industry AŞ (TÜDEMSAŞ) Turkey Rail som en statsøkonomisk virksomhed ved at kombinere systemværktøjer Han mindede om, at oprettelsen af ​​Sanayii Anonim Şirketi (TÜRASAŞ) blev besluttet i marts, og præsidentens beslutning om spørgsmålet blev offentliggjort i den officielle tidende i begyndelsen af ​​marts.


Minister Karaismailoğlu, der sagde, at TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ og TÜDEMSAŞ, der vil producere indenlandsk og national produktion fra motor til vogn, bogies og togsæt, vil gøre National High Speed ​​Train, annoncerede, at selskabets hovedstatus offentliggøres i Official Gazette i dag.

TÜRASAŞ hovedkvarter vil være i Ankara

Karaismailoğlu sagde: ”Udviklingen af ​​F & U, design og produktionskapaciteter i den indenlandske industri, udvikling af alle former for køretøjer til jernbanesystemer og underkomponenter, idet han sagde, at virksomheden vil udføre opgaven med at øge lokaliteten af ​​dets kritiske komponenter, samt design og produktion af jernbanesystemkøretøjer. fremstilling, vedligeholdelse og reparation og idriftsættelse. TÜRASAŞ har hovedkvarter i Ankara. "Vicegeneraldirektører vil blive udnævnt til virksomhederne beliggende i Eskişehir, Sakarya og Sivas."

Vores nationale jernbanesektor udvikler sig hurtigere

Minister Karaismailoğlu understregede, at virksomhedsudnævnelser vil blive afsluttet så hurtigt som muligt, og TÜRASAŞ fremskynder de nationale YHT-aktiviteter som fastlagt i etableringsstatus.

Karaismailoğlu forklarede, at TÜRASAŞ også vil udføre klyngearbejder på det tidspunkt, hvor den nationale og indenlandske jernbanesektor blev dannet. Minister Karaismailoğlu, der sagde, at de køretøjer, der tiltrækker og trækker ud til vedligeholdelse, reparation, fornyelse og konstruktion af jernbanesystemets infrastruktur, vil blive produceret af TÜRASAŞ, sagde: ”Vores nationale jernbanesektor vil udvikle sig meget hurtigere med fusionen af ​​vores 3 virksomheder, der har stor betydning i oprettelsen og lokaliseringen af ​​TÜRASAŞ. og vi vil nå vores mål, såsom det indenlandske højhastighedstog, meget hurtigere. ”

Tyrkiet vil være en af ​​de vigtigste producenter i regionen sammen med National YHT

Minister Karaismailoğlu, der forklarede, at værkerne relateret til national og lokal YHT er blevet udført med den koordinering, der er etableret mellem de tre virksomheder før, og at hvert selskab har arbejdet på en separat afdeling af National YHT, sagde, vi installerer for tusind minutter siden. Således vil TÜRASAŞ, der producerer vores nationale højhastighedstog, fremskynde byggeriet. Vi vil ikke kun fremstille vores nationale højhastighedstog med TÜRASAŞ, men jeg tror, ​​at vi snart vil være en af ​​de vigtigste producenter i regionen. ”chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar