National elektrisk tog er på tog ..! Nyt destination nationalt højhastighedstog

nationale elektriske tog er på jernbanen nye mål nationale højhastighedstog
nationale elektriske tog er på jernbanen nye mål nationale højhastighedstog

"Turkey Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ) afholdt på sin fabrik i Adapazari-distriktet National Electric Rail Kit Factory Acceptance Tests, der talte ved ceremonien Karaismailoğlu ministeriet, Tyrkiets enorme succes med fuld i dag fra innovative transport- og infrastrukturtraditioner, de bærer mere etirip, der styrker fremtiden han sagde.


Karaismailoğlu sagde, at de tog det største skridt i denne tilgang på denne vigtige dag, hvor det indenlandske og nationale tog sæt vil bestå testprocessen.

I alle transportlinjer og infrastrukturarbejde har brug for et Tyrkiet, som verdens quarterback og global leder af Tyrkiets fremtid med den verden, de har etableret sociale og økonomiske bånd, de havde æren af ​​at forbinde verden til Tyrkiet overføre Karaismailoğlu, transport og Tyrkiet med visionært projekt vil give infrastruktur Han understregede, at de fortsat arbejder med deres nuværende magter for at gøre landet til det land, der fastlægger reglerne.

Etableret som vognreparationsværksted i 1951 TÜVASAŞ dagens Mellemøsten største jernbanekøretøjsfabrikant er siden 2003 brugt på arbejdskrævende nutidige nye produkter, markeder, postsalg og Karaismailoğlu, hvilket indikerer, at rentabiliteten fandt kroppen, "Nu Tyrkiet Jernbane Fælles aktieselskab med systemværktøjer, som vil fortsætte sine tjenester under taget af TÜRASAŞ, er blevet et verdensmærke i dag med kapacitet til at imødekomme vores lands behov samt imødekomme vores lands behov. ” han snakkede.

Karaismailoğlu, disse vigtige udviklinger, Ministeriet for transport og infrastruktur, vægten, der er givet deres jernbaner i den kommende periode, samt projektet, hvori de siger, at jernbaneteknologien til indenlandske og nationale instrumenter er fast besluttet på at fortsætte med at fremme produktionen. Vores mål er Tyrkiets jernbanesystemværktøj bliver et vigtigt center for produktionen . " sagde.

"Tyrkiet genererer nu teknologier og ankom til placeringsudstedere"

Karaismailoğlu, der under præsident Recep Tayyip Erdogans ledelse har lavet store afstande inden for omfanget af udviklingen af ​​den indenlandske og nationale jernbanesektor, som på alle områder, og at det indenlandske og nationale elektriske tog, de har bragt til fabrikstestfasen ved at afslutte design- og produktionsprocessen, er det bedste bevis på dette. Vi vil også lave vejtest efter fabrikstest. I slutningen af ​​dette år vil vi være på banen, og vi vil starte persontransport på kort tid med tilladelse fra Allah. ” gav information.

”Den første kørsel i vores indenlandske og nationale tog, hvor fabrikstest iværksættes, vil blive foretaget af vores præsident.” sagde Karaismailoğlu, da han begyndte at træne passagernationen vil leve lykke sammen, de deler, er Tyrkiet nu på vej til en position med eksporterende teknologi, der producerer og fremstiller teknologi, blev rapporteret at være fundet i det stærke bidrag til eksport af transportteknologier i landets bevægelse.

Med denne teknologi implementeret i Tyrkiet er ikke længere det ulydige, det understregede ord, som Karaismailoğlu ville være, sagde han: ”I øjeblikket blev vores tog skabt deri og det nationale oprindelige store offer. Inden for projektets rammer etablerede vi primært infrastrukturen. Test af aluminiumskroppens produktion, maling og sandblæsning af vores tog blev sat i drift i 2019. Vores indenlandske og nationale togsæt blev produceret med en driftshastighed på 160 kilometer i timen og en designhastighed på 176 kilometer i timen. Den er i stand til at imødekomme krav og forventninger på det højeste niveau med hensyn til passagertilfredshed og komfort, med navigationssikkerheden i spidsen. Den samlede sædekapacitet på et sæt på 5 køretøjer er 324, hvoraf to er forbeholdt handicappede passagerer. Køretøjets karosserier er lavet af ekstruderingsprofiler af aluminium designet til at modstå de belastninger, der kan forekomme under drift, stød og kollisioner i tilfælde af en ulykke. ”

Karaismailoğlu oplyste, at han demonstrerede sin vilje til at nå sine mål med sine egne ingeniørers og arbejdstageres kompetencer samt bevise deres dominans, produktionskapacitet og miljømæssige og innovative teknologier produceret på TÜVASAŞs Adapazarı-fabrik.

”Vi brugte 18 milliarder lira på jernbaner i 162 år”

Karaismailoğlu, som ministeriet, forklarede, at de har investeret 18 milliarder lira til transport- og kommunikationsinfrastrukturen i de sidste 880 år og brugt 162 milliarder lira på jernbanerne, jernbanerne, hvor de gav brorparten, er gået ind i en meget hurtig udviklingsproces og fornyet alle jernbaner, der ikke er blevet rørt i 150 år. Han bemærkede, at de bygger deres drøm High Speed ​​Train-linjer.

Ved at åbne Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje ved at åbne landet til det 6. i Europa og det 8. i verden som højhastighedstogoperatør, forbinder de to kontinenter under havet med Marmaray, et af verdens vigtigste og såkaldte fingerprojekter. Karaismailoğlu, der udtrykte, at de leverer uafbrudt jernbaneforbindelse fra Asien til Europa, sagde: ”Vi har givet noget 'mere betydning', mens vi investerer så meget i jernbaner. Vi sikrede udviklingen af ​​den indenlandske jernbanesektor. I tråd med dette mål har vi lavet alle former for lovlige ordninger, der kan træffes af staten og åbnet vejen for sektoren. ” sagde.

Karaismailoğlu, etablerede højhastighedstogspor i KARDEMİR i Karabük, at de har etableret højhastighedstogsaks i Çankırı, højhastighedstogsvingere i Sivas, Sakarya, Afyon, Konya og Ankara, og jernbanemateriale i Erzincan. Med oplysning om, at de samarbejdede med Makine Kimya om produktion af hjul, fortsatte han som følger:

”Selvfølgelig forlader vi ikke disse undersøgelser her. Vores indenlandske og nationale elektriske togsæt er det bedste bevis på dette. Hurtige og højhastighedstogsæt følger. Inden for dette projekt har vi ydet vigtige bidrag til udviklingen af ​​den indenlandske industri ved at samarbejde med lokale virksomheder om indkøb af mere end 30 komponenter. I prototypesættet, hvis produktion var afsluttet, blev 60 procent lokaliseringsgrad realiseret. I masseproduktion målrettes 80 procent lokaliseringsgrad. Omkostningerne ved prototypesættet var 20 procent billigere end lignende produkter fra udlandet. Sammenfattende vil jeg med stolthed oplyse, at TCDD er blevet en stærk aktør inden for godstransport og passagertransport i regional og global forstand med den store styrke, vi har modtaget fra dig, og den store mængde investeringer, der er foretaget. ”

”Vi kan nu selv producere højhastigheds- og højhastighedstog”

Karaismailoğlu oplyste, at de køretøjer, der er produceret med dette projekt, og som hører til alle produktions- og brugsrettighedsinstitutioner, også kan bruges i hurtige og højhastighedstogslinjer. ”Det 160 kilometer lange togsætprojekt, der blev lanceret efter afslutningen af ​​projektets designarbejde med en hastighed på 225 kilometer i timen, vil blive lagt på sporene i 2021.” sagde.

Landet er ikke længere i stand til hurtigt at komme til ham og fremstille højhastighedstog, den næste proces i Tyrkiet, hvilket indikerer, at køretøjet skulle give Karaismailoğlu i udlandet, det færdige med at sige:

”Med disse følelser og tanker lykønsker jeg oprigtigt TÜVASAŞ-familien, der ønsker at bringe vores første indenlandske og nationale elektriske tog til vores land, og ønsker dem fortsat succes. Jeg vil gerne takke alle fra laveste niveau til højeste niveau, fra arbejder til ingeniør, til dette projekt. Jeg vil gerne takke vores præsident, der har arbejdet uafbrudt i 18 år, ført os og opmuntret os. Som ministerium for transport og infrastruktur går vi videre med at fokusere på vores mål, og vi bevæger vores land til fremtiden med sikre trin. ”


Vær den første til at kommentere

Yorumlar