Søtransportflyvninger i Kocaeli Start igen med sommerplanen

søtransporttjenester i Kocaeli genstarter med sommerplanen
søtransporttjenester i Kocaeli genstarter med sommerplanen

Færjetjenesterne, der er delvist suspenderet på grund af udbruddet af coronavirus (Covid-19), genoptages på grund af transportafdelingen for Kocaeli Metropolitan Municipality. For de flyvninger, der starter fra mandag 15. juni 2020, anvendes sommerflyplanen for 2020.

FULLT OMFATTENDE TJENESTER


Tyrkiet på grund af virkningerne af et coronavirus-udbrud af en del fra den 21. marts ophørte søtransport begynder igen til fuld tid. Efter en lang pause starter flyene mandag 15. juni 2020, kl. 06.00.

SOMMERTARIFF

Sammen med de nye flyvninger tjener 4 linjer ved at foretage 90 flyvninger. Sammen med ture vil 2020-tidsplanen blive anvendt. Med de nye rejser blev der truffet omfattende sikkerhedsforanstaltninger på grund af coronavirus-udbruddet i søtransport. I begyndelsen af ​​foranstaltningerne kommer brugen af ​​masker, hygiejnebestemmelser og social afstand frem.

hav

IKKE-MASKERET JOURNEY FORBUDT

Efter påbegyndelsen af ​​flyvningerne udføres desinfektionsmiddel regelmæssigt på passagerskibe, passagermotorer og moler. Hygiejne overlades ikke til søtransport. Det blev redesignet under hensyntagen til reglerne om social afstand i passagerernes siddepladser. Borgere vil få mulighed for at rejse i henhold til denne ordre. Umaskerede rejser er ikke tilladt under ekspeditionerne.

hav


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar