Kabelbaneanlægget og det omvendte hus i Ordu åbnes med nye foranstaltninger

taubaneanlægget og det omvendte hus i hæren åbnes for tjeneste med nye tiltag
taubaneanlægget og det omvendte hus i hæren åbnes for tjeneste med nye tiltag

Ordu Metropolitan Municipality forbereder sig på at genåbne kabelbaneanlægget og Reverse House, som det stoppede med at fungere i Covid-19-processen med implementeringen af ​​normaliseringskalenderen.


I denne sammenhæng borgerne i Metropolitan Municipality, kabelbaneanlægget og det omvendte hus Han tog en række foranstaltninger for at huske og beskytte reglerne for afstand.

Med blødgøring af processen i hele landet blev linjer til beskyttelse af borgernes sociale afstand trukket til de steder, hvor kabelbane og Reverse House-billettsalg vil blive foretaget. Aircor52 desinfektions tunnel, produceret af Metropolitan Municipality med sine egne nationale og indenlandske faciliteter, blev placeret ved indgangene til kabelbaneanlægget og Reverse House. På samme tid blev kabiner med 8 passagerer reduceret til 4 personer.

“Vores borgere kan fuldstændigt bruge vores tjenester”

Med konstatering af, at rebeway og omvendt hustjeneste blev forberedt under forhold, der var egnede til den nye normale proces, sagde ORBEL General Manager Muhammed Günaydın, ”Vi forberedte vores rebway og omvendt service, som blev afbrudt på grund af epidemien, under forhold, der var egnede til den nye normale proces. Våre borgers og gæsters sundhed er meget vigtig for os. På denne måde har vi implementeret de foranstaltninger, hvor hygiejneforholdene holdes høje og social afstand er i forkant for dem, der bruger svævebanen og besøger Reverse House. Når vores borger kommer her, vil han gennemgå etaper på en kontrolleret måde. Det vil bevare sin sociale afstand med de stimulerende linjer, der trækkes, mens du køber en billet. Før vi går ind i svævebanen og det omvendte hus, passerer vi gennem desinfektions tunnel, der er produceret af vores kommune. Efter at have desinficeret sine hænder sikres han derefter at sidde i kabelskab i overensstemmelse med reglerne for social afstand. De samme procedurer vil blive anvendt i vores Reverse Home-tjeneste. Kort sagt kan vores borgere nemt bruge vores tjenester. ”

ÅBNING 1. JULI

Ters Ev, der tjener 1. juli med starten på den nye normale proces, er 11.00 om morgenen og 20.00 om aftenen; svævebanen er åben mellem kl. 9.30 og 22.00.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar