Tekniske specifikationer for det nationale elektriske togsæt

tekniske egenskaber ved det nationale elektriske togsæt
tekniske egenskaber ved det nationale elektriske togsæt

Fabriksundersøgelserne af det første indenlandske og nationale elektriske tog produceret på TÜVASAŞ Faciliteter i Sakarya startede fra i dag. Nationale togsæt, som er planlagt til at starte vejtest i slutningen af ​​august, vil begynde at transportere passagerer i løbet af året, afhængigt af testens tilstand.


National Electric Train Set, der også er beregnet til at blive eksporteret til EU-lande i 2023, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Togets hastighed blev øget fra 160 km / t til 200 km / t.

Det nationale tog produceret i TÜVASAŞ blev designet og produceret med et aluminiumskrop. I designet af det nationale tog med høje komfortfunktioner blev alle slags behov for handicappede passagerer opfyldt.

Togkontrol- og overvågningssystemet (TCMS, Togkontrol og overvågningssystem) i det nationale elektriske togsæt blev leveret af ASELSAN. Togkontrol- og overvågningssystemet er ”hjernen”, der giver den centrale styring af toget og på en måde at give høj sikkerhed med dets originale software, hardware og algoritmer. Det er designet.

Derudover blev Traction Chain Systems (Main Transformer, Traction Converter, Auxiliary Converter, Traction Motor og Gearbox) til National Electric Train Set også leveret af ASELSAN. Traction Chain System er designet til at levere ydelse med høj effektivitet med original software, hardware og algoritmer, som er de mest kritiske teknologiske komponenter på platformen, der giver styring af trækkraft til toget.

Tekniske specifikationer for National Electric Train Set

 • Maksimal hastighed: 160 km / t - 200 km / t
 • Køretøjets karosseri: aluminium
 • Rail Clearance: 1435 mm
 • Akselbelastning: <18 tone
 • Udvendige døre: Elektromekanisk dør
 • Pande vægdøre: Elektromekanisk dør
 • bogie: Drevet boggi og ikke-boggi boggi på hvert køretøj
 • Minimum kurve radius: 150 m.
 • Gauge: DA 15273-2 G1
 • Drevsystem: AC / AC, IGBT / IGCT
 • Passageroplysninger: PA / PIS, CCTV
 • Antal passagerer: 322 + 2 PRM
 • Belysningssystem: LED
 • Klimaanlæg: DA 50125-1, T3 Klasse
 • Strømforsyning: 25kV, 50 Hz
 • Udetemperatur: 25 ° C / + 45 ° C
 • TSI-overholdelse: TSI LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
 • Antal toiletter: Vacuum Type Toilet System 4 Standard + 1 Universal (PRM) toilet
 • Tegn ramme pakke: Automatisk kobling (Type 10) Semi automatisk kobling

National Electric Train Set Introduktionsfilm

Svar på spørgsmål om nationalt elektrisk tog

National elektrisk tog 5-køretøj togsæt har en kapacitet på 324 passagerer. To af disse er til handicappede passagerer. Energiforbruget i vores togsæt er 6 KW / time per km. Det bruger 20 procent mindre energi end lignende togsæt. For detaljer Klik her...Turkey Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) produceret af National Electric Train Factory Test Kit Ceremony, virksomheden Sakarya, blev afholdt på fabrikken i Adapazari. Den lokale hastighed for prototypesættene er 60 procent. Når de nationale elektriske togsæt starter masseproduktion, produceres de med 80 procent lokalitet. For detaljer Klik her...National Electric Train Set, som også er beregnet til at blive eksporteret til EU i 2023, fremstillet af TÜRASAŞ, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Vores nationale tog vil blive brugt på alle elektriske linjer til konventionel persontransport. Desuden er togets hastighed, der kan integreres i forstæderne, fra 160 km / t. 200 km / tblev fjernet til. For togets tekniske specifikationer Klik her...National Electric Train Set, som også er beregnet til at blive eksporteret til EU i 2023, fremstillet af TÜRASAŞ, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Togets hastighed er fra 160 km / t. 200 km / tblev fjernet til. For togets tekniske specifikationer Klik her...National Electric Train Set, som også er beregnet til at blive eksporteret til EU i 2023, fremstillet af TÜRASAŞ, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Togets hastighed blev øget fra 160 km / t til 200 km / t. For togets tekniske specifikationer Klik her...Givet betydelige fremskridt for den indenlandske produktion af kritiske teknologier og nationale forsvarsindustrier i forskellige sektorer, herunder Tyrkiet, blev beslutningen om dette spørgsmål yderligere forbedret med det årlige investeringsprogram i 2020. Beslutningerne om projektet ”National Electric Train Set” inkluderet i programmet udgør et bemærkelsesværdigt eksempel på denne vilje. Programmet, der er startet en ny æra med hensyn til lokalitet og nationalitet i jernbanetransportsystemer, vil tage yderligere udviklinger, såsom at støtte den indenlandske industri, reducere den teknologiske kompetence inden for de nødvendige områder, reducere udenlandsk afhængighed og opnå alvorlige økonomiske gevinster.


Det nationale elektriske tog, som blev sat på sporene af TÜRASAŞ den 29. juni 2020, blev omdesignet for at nå en hastighed på 200 km / t. For detaljer Klik her...


Load More

Vær den første til at kommentere

Yorumlar