Luftforsvarssystem med lav højde til TSK

Levering af luftforsvarssystem til Tskya i højde var afsluttet
Levering af luftforsvarssystem til Tskya i højde var afsluttet

Præsident for præsidentens forsvarsindustri. Dr. İsmail Demir meddelte, at bestræbelserne på at styrke det lagdelte luftforsvarssystem fra deres sociale mediekonti fortsætter.

Præsident prof. Dr. Inden for rammerne af vores forstærkningsarbejder moderniserer Demir 35 mm luftforsvarssystem og forny alle de elektroniske underkomponenter af de 35 mm bugserede luftforsvarsvåben i TAF-inventariet og får evnen til at kaste partikelformet ammunition i kanonerne, der bruges som lavhøjde luftforsvarsvåben. Han udtrykte.

Han delte også de oplysninger om, at Fire Batch Device, der blev produceret af vores indenlandske industri, og den første batch af masseproduktionen bestående af to moderniserede bugsede engros blev leveret til TAF, at Fire Control Device-systemet var i stand til at kontrollere 3 moderniserede bugsede våben og 1 Hisar-A missil-lanceringssystem på samme tid. .

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar