TÜBİTAK 13 Ansatte, der skal rekrutteres

tubitak rekrutterer personale
tubitak rekrutterer personale

Det tyrkiske videnskabelige og teknologiske forskningsråd (TUBITAK) inden for generalsekretariatet for strategisk udvikling, menneskelige ressourcer og administrative tjenester 13 nye ansatte vil blive ansat i afdelingerne.


Kandidater fra forskellige universitetsafdelinger vil blive tildelt i Ankara til deres ekspert / assistent ekspertstillinger.

Ansøgninger udløber den 10. juli. De nødvendige betingelser og processer i forbindelse med undersøgelsen bestemmes af institutionen (www.tubitak.gov.t er), Ministeriet for familie-, arbejds- og sociale tjenester (www.ailevecalisma.gov.t er) Og det tyrkiske forretningsforbund (: www.iskur.gov.tr) vil være tilgængelig på internettet.

Jobansøgninger TUBITAK Jobansøgningssystem (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) Vil blive udført.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar