TULAŞ offentliggør 60 kandidatliste med kandidatbusdrivere

TULAŞ offentliggør 60 kandidatliste med kandidatbusdrivere
TULAŞ offentliggør 60 kandidatliste med kandidatbusdrivere

Trabzon Metropolitan Municipality har fastlagt de gyldige fra internetapplikationerne mellem 60. og 5. juni for 12 nye buschauffører at købe.


I henhold til listen offentliggjort af Metropolitan Municipality blev ansøgningerne fra 493 kandidater accepteret.

Trabzon Transportation Inc., et af virksomhederne i Trabzon Metropolitan Municipality. Listen over 493 kandidater, hvis ansøgninger er gyldige fra de buschauffører, der skal rekrutteres i organet (TULAŞ), er blevet offentliggjort. Det blev anført, at de, der ikke ansøgte og er på listen, kan appellere mellem 22. og 25. juni.

INTERVJUER GJELDER MELLEM 6-19 JULI

Følgende udsagn blev brugt i erklæringen fra Metropolitan Municipality Transportation Department om rekrutteringsprocessen for 60 nye buschauffører; ”Ansøgere, der ikke er på den annoncerede optagelsesliste, kan appellere mellem 22. og 25. juni. Indsigelser, der skal fremsættes, evalueres af vores kommission mellem 26. og 28. juni. Derefter offentliggøres mandag den 29. juni listen over kandidater, der skal indkaldes til samtalen og ansøgningseksamen. Interviews og praksiseksamen afsluttes mellem 6. og 19. juli, og adelige kandidater og suppleanter vil blive annonceret fredag ​​den 24. juli. ”

For at se listen KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar