Tyrkiets første lokale og nationale elektriske tog sæt til støtte for produktion af Verdi ASAS

turkiyenin gav den første indenlandske ASAS og produktionsstøtte til det nationale elektriske togsæt
turkiyenin gav den første indenlandske ASAS og produktionsstøtte til det nationale elektriske togsæt

TÜVASAŞ-fabrik i Sakarya med lokale og nationale ressourcer til design og fremstilling af komplet ASAS gav også støtte Tyrkiets første indenlandske elektriske jernbane beliggende i aluminiumsekstruderingsprofiler fra de førende virksomheder i vores produktionslande.


Tyrkiets førende industrivirksomheder i Tyrkiet og International Railway Industry Standard med IRIS-certificering, den første aluminiumproducent ASAS, 160 km / t med korrekt design og produceret i TÜVASAŞ-anlægget i Sakarya, Tyrkiet, gav domestisering af støtte til projektet med de første indenlandske elektriske tog.

ASAŞ, der producerer strukturelle og forskellige aluminiumsprofiler i forskellige størrelser til verdens største producenter af jernbanesektorer, bruges også til indvendig beklædning, døre, vinduer, trin osv. Brugt i skinnesystemet. Det producerer også sine profiler. ASAŞ, der også deltager i EU-projekter til F & U og ingeniøraktiviteter i jernbanesystemet, udfører også projektsamarbejde med universiteter og forskningsinstitutter i jernbanesektoren.

ASAŞ med sin nuværende teknologi og kapaciteter; Det har evnen til at fremstille mere end 40% af de aluminiumsprofiler, der udgør det korpus, der bruges i jernbanetransportsystemer. Derudover arbejder virksomheden fortsat med at forbedre sin produktionsevne til at betjene 100% lokalisering af sine strukturelle profiler, der udgør kroppen af ​​det nationale tog og det hurtige nationale tog, for at understøtte lokaliseringen.

Over 15 års erfaring

Tyrkiets første aluminiumproducent med IRIS-certificering ASAS i mere end 15 år producerer en række produkter til skinnesystemet. ASAŞ; speciel legering og forskellige tværsnits-konstruktionsprofiler af aluminium, døre, vognskørteprofiler, deaktiverede platforme, belysnings- og passagerbagagesystemdele, sæde- og gulvforbindelsesprofiler, deaktiverede platforme, stive kabelsystemer fremstiller mange flere aluminiumsdele på CNC-bænke og robot svejselinier.

Shift to Rail-program dækket støttet af Den Europæiske Union for første gang fra Tyrkiet ASAS, mat4rail-projektet blev tildelt med et tilskud fra EU. Inden for projektets rammer, hvor 7 virksomheder fra 15 lande deltog, havde ASAŞ arbejdet med innovativ udgangsdørdesign.

ASAŞ deler også sine oplevelser ved at yde design, F & U og teknisk support til sine kunder såvel som produktionsteknologier og yder vigtige bidrag til hele processen med gennemførelsen af ​​sine projekter. Tunge jernbanesystemer med partnere (metro, sporvogn, højhastighedstog) i F & U-centret inden for de specielle projekter, der er udviklet af Tyrkiet ASAS fra de førende industrivirksomheder, afslutter specielle projekter til at arbejde sammen for at lindre 15% af vægten af ​​den fælles forretning i Europa, som kroppen producerede. En anden forretningspartner bidrog også til at afkorte forsyningskæden, sikre kvalitet og magre forretningsprocesser ved at producere aluminiumsæt med forskelligt håndværk og funktioner fra leverandører.

Mere end 5 sporvognsæt bestående af 7-1.000 vogne fremstillet af profiler af ASAŞ, som har al den tekniske og tekniske infrastruktur i de udviklede lande i verden inden for jernbanesystemer i udlandet; Det bruges fortsat i Europa, Asien og Nordafrika.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar