Unge, der vil udføre deres mission, når deres tropper sikkert

unge mennesker, der vil gøre deres pligt, når deres tropper sikkert
unge mennesker, der vil gøre deres pligt, når deres tropper sikkert

De tyrkiske væbnede styrkers kamp mod Kovid-19-udbruddet fortsætter med succes. De tidligere iværksatte foranstaltninger i kampen mod coronavirus anvendes en efter en ved ankomsten af ​​de ansvarlige parter.


I denne sammenhæng; De unge, der rejser fra deres provinser for at udføre deres nationale opgaver, hentes fra busstationen, lufthavnen og togstationer inden for rammerne af kampen mod Kovid-19 og leveres til kasernen, hvor de vil arbejde. I den provins, hvor det kommer til at overgive sig til de forpligtede parter, bliver det mødt af personalet, der er på vagt, så snart det kommer af transportkøretøjet, det bruges, og ledes til de kontaktpunkter, der er åbnet af Garnison-kommandoer. De ting, som vores ungdom har bragt, desinficeres af personalet, der arbejder på kontaktpunkterne, deres feber måles, nye masker distribueres, og deres fagforeninger bestemmes ved at kontrollere deres dokumenter. Efter disse procedurer transporteres de forpligtede parter, der er tildelt de busser, der er reserveret til dem inden for rammerne af reglerne for social afstand, herfra til de kaserner, de vil levere.

Når de forpligtede parter kommer til kasernen, anvendes brandmåling og desinfektionsprocedurer igen. Derefter overvåges de forpligtede, der er klædt efter deres første undersøgelser, i 14 dage, i denne periode informeres de og trænes inden for rammerne af Kovid-19-foranstaltningerne, og nødvendige forholdsregler træffes, så de ikke kontakter andre soldater og personale i kasernen. Takket være denne metode kontaktes unge mennesker, der forlader deres hjem, med det mindste antal mennesker, og kontrolleret og sikker adgang til kasernen og efterfølgende sundhedsmæssige forhold følges.

Der er truffet forskellige former for foranstaltninger og fortsat med at blive truffet for at sikre, at Mehmetçik, der er betroet TAF, udfører militærtjeneste sikkert og forhindrer spredning af virussen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer