Ünye får cykel- og fodgængersti

unye har en cykel- og gågade
unye har en cykel- og gågade

Projektet "Cykel- og gågade", som vil blive taget i brug i Ünye-distriktet i Ordu, er startet. Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde: ”Vi lovede vores distrikt Ünye ved lokalvalget. Vi vil realisere projektet om et år. ”


Ordu Metropolitan Municipality tilbyder et andet sundt, pålideligt og miljøvenligt projekt. Projektet "Cykel- og gågade", der er designet som et nyt opholdsområde på Ünye-kysten, implementeres på den 4, 614 meter lange rute langs busstationen og indgangen til Çamlık. Projektet, der inkluderer smarte cykelstationer på 3 forskellige steder, inkluderer også handicappede ladestationer.

DET VIL ANVENDES MELLEM OTOGAR OG LAGER

Borgmester i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Güler sagde, at indsatsen fortsætter med at sprede brugen af ​​cykler og skabe sunde vandre-, sports- og rekreationsområder for borgerne. Med oplysning om, at de vil skabe en ny bolig på stranden med projektet, der skal realiseres i Ünye-distriktet, sagde borgmester Güler: ”Infrastrukturarbejderne er startet på ruten på 4 614 meter. Vi fornyer infrastrukturen såvel som gang- og cykelstien mellem busstationen og indgangen til Çamlık. ”

Det vil tilføje skønhed til stranden

Understreger, at mange forskellige arbejder, der er nødvendige på stranden, vil blive udført inden for rammerne af projektet, sagde borgmester Güler: ”Et naturstenvægsarbejde vil blive udført på den kystnære del mellem Tabakhane og Kırkevler-stranden. Ved at udvide det eksisterende fortov skaber vi et 8,5 meter bredt grønt bånd på vejen og havsiden og en cykel- og gangsti i midten. Derudover vil bymøbler og belysningselementer blive fornyet langs ruten. "Held og lykke til vores Ünye."

Borgmester i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Güler tilføjede, at projektet til en værdi af 7 millioner 261 tusind lira vil tilføje skønheden til Ünye-kysten.chat


1 Kommentar

  1. biler er forbi, og vi beskæftiger os med dem, der går på cykelstien

Yorumlar