Vejeprøver på det nationale elektriske togsæt begynder i slutningen af ​​august

fabrikstest af det nationale elektriske togsæt startede
fabrikstest af det nationale elektriske togsæt startede

Tyrkiets første oprindelige design og produktionsproces af det nationale elektriske togsæt blev afsluttet. Med ceremonien, der blev afholdt i Sakarya TÜVASAŞ, begyndte fabrikstest af toget, der blev sat på sporene. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank erklærede, at fabrikstestene for det nationale elektriske tog startede og sagde: ”Nationale togstationer vil komme ind i vores nation i løbet af året i henhold til testenes tilstand. Det næste mål er at producere High Speed ​​Train sets, der når over 200 kilometer i timen lokalt og nationalt. ” sagde.


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu bemærkede, at det indenlandske og nationale elektriske tog vil blive sat på skinnerne i slutningen af ​​året, "Vi vil starte persontransport på kort tid." brugte udtrykket.

Turkey Wagon Industry AŞ (TÜVASAŞ) lokale og nationale ressourcer til at designe og fremstille komplet fabrikstestning af de indenlandske elektriske tog, begyndte med en ceremoni, der blev afholdt i Sakarya. Programmet, industri- og teknologiminister Mustafa Varank, transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Sakarya guvernør Cetin Oktay fortov, viceminister Mehmet Fatih Kacar, TÜVASAŞ Inc. General Manager Ilhan Kocaarslan og Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) generaldirektør Ali Ihsan passende med deltagelsen Det blev udført.

DOMESTISK OG NATIONAL ELEKTRISK TOG

Minister Varank sagde i sin tale ved ceremonien, at testene af det nationale elektriske tog startede i dag, ”I henhold til testenes tilstand vil de nationale togsæt indgå i vores lands tjeneste i løbet af året. Det næste mål er at fremstille High Speed ​​Train sets, der overstiger 200 kilometer lokalt og nationalt. De kompetencer, der er opnået i det nationale elektriske togprojekt, vil gøre tingene meget lettere i udviklingen af ​​højhastighedstoget. ” talte i formen.

VEJPROVNINGER AUGUST

Påpegelse af, at efter fabrikstestene, vil vejtest blive udført på indenlandske og nationale elektriske tog i slutningen af ​​august, sagde Varank: "Vores tog har været på skinnerne i slutningen af ​​maj, og fabrikstestene starter i dag." sagde.

PRIDE TABEL

Påpegelse af, at det nationale elektriske tog er et bord med stolthed i enhver henseende, sagde Varank: ”Takket være aluminiumskroppens produktion, maling og sandblæsningsfaciliteter, der blev taget i brug sidste år, har vi nået dette niveau i dag. Dette tog, designet til intercity-rejser, kan produceres til 20 procent mere overkommelige omkostninger end dets importerede kolleger. Men vigtigere er, hvad der gør os meget glade for den høje lokaliseringsgrad, der er opnået. Der er opnået en enorm synergi med leverandørerne. ” findes i beskrivelsen.

ÅRSMARKEDSVOLUM 160 mia. EUROS

Minister Varank sagde, at den årlige markedsmængde for jernbanesektoren sektoren er omkring 160 milliarder euro, ”vi sigter mod at gøre vores land til en global aktør i denne sektor, som forventes at vokse hurtigt i den kommende periode. I de næste 10 år bruger vi 15 milliarder euro på jernbanesystemer. ” brugte udtrykket.

STØTTE TIL JERNESYSTEMER

Varank sagde, at de leverer og vil fortsætte med at tilbyde seriøs støtte til jernbanesystemsektoren, ”sagde Varank:” I 2015 lancerede vi den første nationale elektriske manøverlokomotiv, der er udviklet af TCDD og dens tilknyttede TÜBİTAK-institutter. Således har vi fjernet vores lands afhængighed af udlandet i manøvrer lokomotiver fuldstændigt. ” han snakkede.

RAIL TRANSPORTATION TECHNOLOGIES INSTITUTE

Minister Varank erklærede, at de havde til formål at bringe den første nationale konturlokomotiv med 2017 kilowatt med et andet projekt, der blev lanceret i oktober 5000, i 2022, ved at etablere Rail Transport Technologies Institute under partnerskab med TÜBİTAK og TCDD og udvikle de teknologier, der imødekommer deres egne behov og derefter udviklede dem. Han sagde, at blive et land, der eksporterer teknologier.

UDBRUD AF COVID-19

På baggrund af kampen mod Covid-19-udbruddet sagde Varank: ”Projekter, der inspirerer og begejstrer os inden for diagnosticeringssæt, vaccination og medicin, fortsætter. Vi har fabrikker, der åbnes selv i epidemiperioden, og iværksættere, der tappert forfølger nye virksomheder. ” han snakkede.

PÅ JERNBANEN I slutningen af ​​året

Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu sagde, at i slutningen af ​​dette år vil indenrigs og nationalt elektrisk tog blive sat på sporene, ”Vi vil starte persontransport på kort tid. Vi er fast besluttet på at fortsætte vores spring fremad med produktionen af ​​vores indenlandske og nationale køretøjer inden for jernbaneteknologi. Vores mål er at blive Tyrkiets jernbanesystem er et vigtigt værktøj i produktionscentre. " han snakkede.

NAVIGATORSIKKERHED I FREMTIDEN

Karaismailoğlu forklarede, at indenlandske og nationale togsæt produceres med en driftshastighed på 160 kilometer i timen og en designhastighed på 176 kilometer. ”Det har egenskaberne til at imødekomme krav og forventninger på det højeste niveau med hensyn til passagertilfredshed og komfort, især inden for navigationssikkerhed. Den samlede sædekapacitet på et sæt på 5 køretøjer er 324, hvoraf to er forbeholdt handicappede passagerer. ” sagde.

160 KILOMETER / HASTIGHED

De første test af toget i Sakarya, vejforsøg, begynder i august. ASELSAN producerede kontinuitetskomponenten med styresystemet for toget med en kapacitet på 324 passagerer. Det nationale elektriske tog vil være i stand til at nå 160 kilometer i timen.

National Electric Train Rail Launch Ceremony

Svar på spørgsmål om nationalt elektrisk tog

National elektrisk tog 5-køretøj togsæt har en kapacitet på 324 passagerer. To af disse er til handicappede passagerer. Energiforbruget i vores togsæt er 6 KW / time per km. Det bruger 20 procent mindre energi end lignende togsæt. For detaljer Klik her...Turkey Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) produceret af National Electric Train Factory Test Kit Ceremony, virksomheden Sakarya, blev afholdt på fabrikken i Adapazari. Den lokale hastighed for prototypesættene er 60 procent. Når de nationale elektriske togsæt starter masseproduktion, produceres de med 80 procent lokalitet. For detaljer Klik her...National Electric Train Set, som også er beregnet til at blive eksporteret til EU i 2023, fremstillet af TÜRASAŞ, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Vores nationale tog vil blive brugt på alle elektriske linjer til konventionel persontransport. Desuden er togets hastighed, der kan integreres i forstæderne, fra 160 km / t. 200 km / tblev fjernet til. For togets tekniske specifikationer Klik her...National Electric Train Set, som også er beregnet til at blive eksporteret til EU i 2023, fremstillet af TÜRASAŞ, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Togets hastighed er fra 160 km / t. 200 km / tblev fjernet til. For togets tekniske specifikationer Klik her...National Electric Train Set, som også er beregnet til at blive eksporteret til EU i 2023, fremstillet af TÜRASAŞ, blev designet og fremstillet i TSI-standarder. Togets hastighed blev øget fra 160 km / t til 200 km / t. For togets tekniske specifikationer Klik her...Givet betydelige fremskridt for den indenlandske produktion af kritiske teknologier og nationale forsvarsindustrier i forskellige sektorer, herunder Tyrkiet, blev beslutningen om dette spørgsmål yderligere forbedret med det årlige investeringsprogram i 2020. Beslutningerne om projektet ”National Electric Train Set” inkluderet i programmet udgør et bemærkelsesværdigt eksempel på denne vilje. Programmet, der er startet en ny æra med hensyn til lokalitet og nationalitet i jernbanetransportsystemer, vil tage yderligere udviklinger, såsom at støtte den indenlandske industri, reducere den teknologiske kompetence inden for de nødvendige områder, reducere udenlandsk afhængighed og opnå alvorlige økonomiske gevinster.


Det nationale elektriske tog, som blev sat på sporene af TÜRASAŞ den 29. juni 2020, blev omdesignet for at nå en hastighed på 200 km / t. For detaljer Klik her...


Load More

Vær den første til at kommentere

Yorumlar