Voestalpine styrker tre landes position på jernbanemarkedet

voestalpine styrker landets position på jernbanemarkedet
voestalpine styrker landets position på jernbanemarkedet

Den østrigske stålproducent Voestalpine har øget sin internationale produktionskapacitet inden for jernbanesektoren gennem partnerskaber i Kina og Argentina samt erhvervelsen af ​​det franske jernbanestation SEI.L (Société d'Equipement Industriel.Lietaert). styrker sin position på markedet.


Med oplysning om, at SNCF (Société nationale des chemins de fer français) er blevet hovedleverandøren med erhvervelsen af ​​SEI.L, jernbanevirksomheden, der ledes af den franske regering, er blevet hovedleverandør, rapporterede virksomheden, at Frankrig vil foretage betydelige investeringer i jernbaneinfrastruktursektoren om ti år.

Disse nylige erhvervelser fra Voestalpine vil gøre det muligt for virksomheden at øge sin konkurrenceevne inden for jernbaneinfrastruktur.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar