TÜRASAŞ Ødelægger TÜLOMSAŞ, 126-årigt mærke af Eskişehir

Forbindelse af tulomser til det inkonsekvente vil ødelægge det årlige brand
Forbindelse af tulomser til det inkonsekvente vil ødelægge det årlige brand

Eskişehirs førende industrivirksomheder i Turkey Locomotive and Engine Industry Inc. (TÜLOMSAŞ) blev etableret i Ankara med præsidentdekret Turkey Rail Corporation (TÜRASAŞ) som bindende for bekymringerne i Eskisehir flyttet til Tyrkiets store nationale forsamling


CHP Eskişehir stedfortræder Çakıröz er Utku, inklusive TÜLOMSAŞ, der deler bekymringerne fra Parlamentets talerstol for forsamlingen af ​​brancheorganisationer 3, hvor "Denne fusionering af operationer med 126 om året fra Eskişehir, Tyrkiet ikke er mærket. Der er et stort slag for den indenlandske produktion af højhastighedstog. Vi er bange for, at TÜLOMSAŞ i Eskişehir, Adapazarı og Sivas vil blive markedsført i udlandet og vil blive trukket ud på samme sted som privatiseringen af ​​vores indenlandske og nationale faciliteter i den samme tankpallefabrik. Formålet med fusionen er b, dette vil blive forrådt til Eskişehir og Tyrkiet. Giv dette trin op, når vejen er nær. ”

Çakırözer bad om oprettelse af en forskningskommission i parlamentet og opfordrede til "TÜLOMSAŞ sammen og vores institutioner, der producerer og har den samme teknologiske viden og konkurrenceevne".

DET HAR KUN 5 MÅNEDER

CHP Eskişehir stedfortræder Utku Çakırözer bragte fusionen af ​​TÜVASAŞ i Adapazarı og TÜDEMSAŞ i Sivas på en parlamentarisk dagsorden i Ankara sammen med TÜLOMSAŞ i Eskişehir og TÜVASAŞ i Sivas. I en tale på generalforsamlingen for den tyrkiske store nationale forsamling henledte Çakırözer opmærksomheden på usikkerheden omkring det selskab, der var etableret i Ankara, og sagde: ”Det er gået fem måneder siden det nye selskab blev oprettet. Der er kun navnet. Ingen bygning, ingen adresse, ingen jobbeskrivelse, ingen mål. Det er ikke klart, hvad og hvordan. Kun de udnævnte ledere er sikre. Honningssæder blev forberedt i Ankara til bureaukrater, der måtte forlade Istanbul Metropolitan Municipality. Godt, men er det værd at kaste 126 års erfaring for at skabe plads til nogen? ” sagde.

Download KOSKOCA FACILITY KUN

Med oplysning om, at TÜLOMSAŞ konkurrerer med verden som et aktieselskab, sagde Çakırözer: ”Denne enorme facilitet er nu reduceret til et almindeligt fabriksdirektorat. Om at miste sin konkurrenceevne, produktion og teknologikapacitet. Den nationale lokomotiv producerede hybridlokomotiv og designede højhastighedstog. Nu venter fabrikken i passiv tilstand. Det er ikke klart, hvad der vil være projekterne, hvad der skal være målene. Arbejdere, ledere venter alle uden moral med ængstelse for fremtiden. ”

I sin tale på forsamlingen forklarede Çakırözer TÜLOMSAŞ's bidrag til den tyrkiske industri siden den dag, den blev grundlagt: ”Hver familie i vores Eskişehir har nødvendigvis en jernbaneafspiller. TÜLOMSAŞ, der har produceret til vores jernbaner i 126 år, står bag denne jernbanekultur. TÜLOMSAŞ er stedet, hvor vi skriver vores første damplokomotiv Karakurt, der skriver den episke historie om Revolutionens bil. Med sin århundrede gamle ophobning har den opnået førstepladser i de senere år, har formået at producere diesel og elektriske lokomotiver, sine egne designplatforme er blevet co-produceret med verdensgiganter, det har oprettet det første FoU-center for offentligheden. Det er det sted, der eksporterer og samarbejder med stater, private virksomheder, fra Afrika til Asien, Europa. Og endelig det sted, der tager design- og produktionsopgaven til National High Speed ​​Project. i stand til at fremstille vores egen højhastighedsbane, ventede verden ved døren til et brandpartnerskab med de tyrkiske giganter. TÜLOMSAŞ var det sted, hvor hundreder af jernbanearbejdere arbejdede med spændingen ved at konkurrere med verden. Men der er ikke længere TÜLOMSAŞ. Du ødelægger et 126 år gammelt brand produceret af Eskişehir. ”

Gevinst tabes af en

At konstatere, at styring af tre faciliteter med en produktionskapacitet inden for jernbanesystemer fra centrum, der skal etableres i Ankara, vil gøre det vanskeligere, sagde Çakırözer, “Beslutningsprocesser og implementering i 4 forskellige byer vil medføre tid og effektivitetstab. Marketing- og ordrebeslutningsprocesser vil blive udvidet. På grund af centrale indkøbsmetoder vil materialeforsyningen blive forsinket, og produktleverancer vil ikke blive foretaget. Indtil videre gevinster vil de foretagne investeringer gå tabt. Det vil være vanskeligt at opbevare trænet personale i fabrikker. På grund af alle disse negative resultater er der en stor bekymring i vores Eskişehir. ”

KONSEKVENSER FOR LOKAL YHT-PRODUKTION

Påmindelse om tidligere beslutninger og forklaringer om design og produktion af High Speed ​​Train af TÜLOMSAŞ, sagde Çakırözer, “Det siges, at virksomheden, der er etableret i Ankara, ikke er at producere. Tyrkiets behov for højhastighedstogsæt snarere end indenlandske produktionsfaciliteter TÜLOMSAŞ i samarbejde med jernbanesystemer i andre byer, der tales om dette nye selskab, vil blive givet til udlændinge. Tyskerne, spanske og kinesere venter ved døren til det nye selskab ved at gnide hænderne. Det er sikkert, at dette selskab er blevet hårdt ramt af fusionen inden for den indenlandske produktion af højhastighedstog. ”

TILPASNING AF TILPASNINGER ESKİŞEHİR OG VATANA

Med en oplysning om, at en af ​​de bekymringer, der er udtrykt i jernbanesamfundet, er påstanden om, at 'TÜLOMSAŞ og andre indenlandske produktionsfaciliteter vil blive privatiseret af dette selskab', fortsatte Çakırözer som følger: “TÜLOMSAŞ i Eskişehir, Sivas i Adapazarı og Sivas, Som i paletten er der bekymring for, at den markedsføres i udlandet og vil blive trukket tilbage. Hvis det virkelig er, hvad der er formålet med denne fusion, kun til Eskişehir, Sivas, vil Sakarya ikke være et svik mod Tyrkiet. Giv dette trin op, når vejen er nær. Kom sammen, lad os oprette en forskningskommission i parlamentet, lad os eje vores TÜLOMSAŞ, lad os eje alle vores institutioner, der producerer, teknologisk viden og konkurrenceevne sammen. ”

ESKİŞEHİR BØR være centrum for luftfart og jernbanesystemer

Eskişehir TEI Aircraft Engine Factory, TÜLOMSAŞ, Luftforsynings- og vedligeholdelsescenter og mange flere højteknologiske faciliteter, der producerer med Tyrkiets luftfarts- og jernbanesystemer siger Çakıröz, at en by, der fortjente at være centrum, ”men denne bys kapacitet, desværre, vores lands landes evne og flid ”Herrene i Ankara ved det ikke.”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar