25 Attack busser fra Karsan til Marokko!

mange angribende busser fra karsan
mange angribende busser fra karsan

fremover med sikre skridt hen imod at blive et globalt brand Tyrkiets indenlandske erhvervskøretøjsfabrikant Karsan, fortsætter verden med at være løsningspartner i forskellige lande. I denne sammenhæng leverede Karsan 25 Atak-busser til Marokko til offentlig transport. Atak, der blev købt af et privat transportfirma, der opererer i landet og udstyret med motoregenskaber i Euro 5-normen, er blandt de vigtigste modeller i 8-meter busklasse. Atak giver fordele for sin chauffør og operatør i enhver geografi, hvor den bruges med lave brændstofforbrug og vedligeholdelsesomkostninger. Ved evaluering af emnet sagde Karsan Commercial General Vice President, Muzaffer Arpacıoğlu, ”Levering i Nordafrika er meget behageligt for os. Vi tror, ​​at vi vil vokse stærkere på dette marked i den nærmeste fremtid, ”sagde han.


Karsan producerer moderne offentlig transport og erhvervskøretøjer, der er tilpasset alders mobilitetsbehov, og fortsætter med at være det valg mellem forskellige lande med Atak, som er en af ​​de vigtige modeller i busklassen på 8 meter. Endelig leverede Karsan 25 Atak-busser til Marokko til offentlig transport. Ved vurderingen af ​​spørgsmålet sagde vicegeneraldirektør Muzaffer Arpacıoğlu, Karsan for kommercielle anliggender, ”Levering i Nordafrika, et nyt og vigtigt marked for os under den epidemi, der påvirker hele verden, er glædeligt for os alle. Vi tror, ​​at vi vil vokse stærkere på dette marked i den nærmeste fremtid, ”sagde han.

Atak, der leveres til et privat transportfirma, der opererer i Marokko og udstyret med motorspecifikationer i Euro 5-normen, er blandt de vigtigste modeller i 8-meters busklassen.

Maksimal effektivitet i enhver geografi!

Karsan Atak, pioner for 2013-meters segmentet, der har været på vejen siden 8, blev fornyet i 2019 med mange års erfaring og viden. New Atak, som har et sportivt frontdesign med sine skarpe, horisontale forlygter, buede frontnæse og LED-daglygter, der er placeret i de "L" -formede slots, reducerer serviceomkostningerne, mens de fokuserer på maksimal effektivitet med nem og hurtig serviceindgreb.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar