At eje en ny KIA er lettere

koncernen renault omsatte milliarder milliarder euro i første halvår
koncernen renault omsatte milliarder milliarder euro i første halvår

KIA, mærket af Çelik Motor, et af Anadolu-koncernens virksomheder, letter livet for dem, der ønsker at købe en ny bil eller let erhvervskøretøj med tjenesten “KIA Online Dealer” under Covid-19-epidemien.


KIA-bilejer, der ønsker at være, han ønsker, at Tyrkiet generelt over kia.com.t kan starte processen med KIA-køretøjer, hvor du vil vise et par trin i samråd med handelen.

KIA fortsætter sine digitale tjenester til sine kunder uden at bremse i løbet af Covid-19-epidemien. KIA, der har lanceret "Video Call" -tjenesten i de sidste måneder, giver mulighed for at starte en KIA-forhandler online med sine smarte telefoner eller computere ved at tilbyde muligheden for at besøge den KIA-forhandler, de ønsker på deres smartphones eller computere, med applikationen "Online Dealer", som er en fortsættelse af denne service. .

Besøgende, der når detaljerede oplysninger om deres foretrukne model fra KIA-autoriserede forhandlere, kan udføre prisforhandlingen for det køretøj, de kan lide online, og også udfylde bestillingsformularen online. Køretøjet, der er ønsket af forbrugeren, leveres af den KIA-autoriserede sælger ved at passe på alle hygiejneforanstaltninger ved at underskrive på ordreformularen på det tidspunkt, hvor kunden ønsker det.

Analyser kundernes behov og fortsætter sin indsats for at gøre deres liv lettere, accelererer KIA sine digitale processer med sin "Online Dealer" -tjeneste.

Ligesom din KIA nu, start med at betale efter 3 måneder, din bil til din dør

KIA fortsætter sin kampagne, der tilbyder en 3-måneders udsat betalingsmulighed for dem, der ønsker at eje en bil, i juli. De, der ønsker at eje et nyt køretøj inden for rammerne af kampagnen, der inkluderer de populære modeller af KIA, kan drage fordel af betalingen efter tre måneder.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar