Boztepe kabelfacilitet og baghus åbnet i Ordu

Boztepe svævebane og omvendt hus i hæren åbnede igen
Boztepe svævebane og omvendt hus i hæren åbnede igen

Kabelbaneanlægget, der leverer transport til Boztepe, som er udsigterrassen i Ordu Altınordu, og Ters Ev, som bidrager til turismen i byen, begyndte at tjene.


Nye regler fra det normale baseret på anvendelsen af ​​sociale betingelser og hygiejneforhold i kabelbaneanlægget og Reverse Home, den første dag, det blev genåbnet for besøgende fra hele besøget af Tyrkiets så store interesse.

“MATERIAL OG OMVENDT HJEM-ARMYTURISME ER VIGTIGT”

Besøgende ved hjælp af svævebanen og Reverse House-tjenesten sagde: ”Vi kom for at rejse til Ordu med din familie. Selvom vi kom her for første gang, kunne vi godt lide det. Ters Ev og svævebanen er en service, der bidrager væsentligt til turismen i Ordu. Vi gennemgik nogle faser, før vi brugte disse tjenester. Vores brande blev målt, vi blev desinficeret 360 grader i den desinficerede tunnel, og vi fik lov til at overholde de sociale afstandsregler som specificeret. Vi var meget tilfredse med alt, som det skulle være, ”sagde de.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar