2020-centralundersøgelse af LGS-resultater annonceret

års centrale eksamensresultater annonceret
års centrale eksamensresultater annonceret

Millioner af studerende sved gennem High School Transition Exam (LGS). Spørgsmålene og svarene til prøven, der blev afholdt i to dele, mundtligt og numerisk, blev meddelt af MEB umiddelbart efter eksamen.

LGS-resultater annonceret


Resultaterne af LGS foretaget af MEB den 20. juni blev annonceret. 181 studerende besvarede alle spørgsmål og fik fulde point. Udviklingen i sidste øjeblik i LGS-resultater blev fulgt så tæt som de studerende og forældre, der var lige så begejstrede.

I den centrale eksamen under LGS besvarede 42 studerende fra 181 forskellige byer alle spørgsmål korrekt og fik 500 fulde point. I den centrale eksamen under LGS lykkedes kvindelige studerende i alle subtests undtagen matematik.

For 2020-centraleksamen LGS-resultater KLIK HER

LGS-basispoint

2020 LGS-basisscore er endnu ikke blevet annonceret. Oplysninger om LGS-skoleprosentiler i 2019 kan dog fås.

For LGS-basepunkter og procentvis KLIK HER

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer