Den mest succesrige kommunale forskning fra Corona-perioden af ​​Sonar

Den mest succesrige kommunale forskning fra korona-perioden bagefter
Foto: Kayseri Metropolitan Municipality

Sonar udfører undersøgelser af ”politiske abonnenter” hver 3. måned om spørgsmål, der udgør den politiske dagsorden, hvor samfundets synspunkter er bestemt. Resultaterne her er også taget fra denne rapport.


Denne rapport indeholder kommunernes succesrater, især dækker tjenesterne i "koronarvirus" -perioden. Det blev dog observeret, at svarene omfattede borgernes synspunkter på tjenesterne i Coronavirus-perioden, samt deres generelle image af deres borgmestre.

I undersøgelserne blev 20 Metropolitan-borgmestre afhørt før deres vælgere. District borgmestre i Istanbul blev også afhørt af deres egne vælgere.

Med den sats, den modtog, blev Metropolitan-borgmestrene, der trådte ind i top 10 og også borgmestrene for top 39 i 10 distrikter i Istanbul, bestemt.

FORSKNINGENS STRUKTUR

Forskning; I juli var det tyrkiske statistikinstitut baseret på data fra 20 storbyer og blev ført i 39 distrikter i Istanbul. Face-to-face og telefon (CATI) undersøgelser blev foretaget med 1000 mennesker i storbyer og 600 mennesker i distrikter i Istanbul.

Undersøgelserne blev foretaget med mennesker, der tilhørte forskellige socioøkonomiske og socio-demografiske grupper i hovedstadsområdet og Istanbul-distrikterne. Der er anvendt forskellige bosættelsesgeografikvoter i provinser og distrikter. Alder og kønskvoter blev også anvendt på baggrund af de data, der blev bestemt af TURKSTAT.

Undersøgelsens fejlmargen på grundlag af provinser ligger inden for sikkerhedsgrænsen på 0.95% og 2.9% på grundlag af distrikter.

Til undersøgelsesresultater KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar