Eid Al-Adha-festmeddelelse fra General Manager Yazıcı

Er det en generel festmeddelelse fra printeren
Er det en generel festmeddelelse fra printeren

Dyrebare passagerer,


Religiøse helligdage er ekstraordinære dage, hvor menneskelige følelser som godhed, deling, medfølelse og solidaritet ophøjes, og samfundet smelter sammen.

I år er vi nødt til at passe på at fejre ofrefesten, hvor vi lever vores bedste øjeblikke sammen med vores kære inden for rammerne af de regler, der er fastlagt af vores sundhedsministerium for sundheden for os selv og vores kære.

At håndtere Kovid-19-epidemien, som har forårsaget betydelige ændringer i vores økonomiske, sociale og kulturelle liv siden marts, vil kun være muligt med den omhu og pleje, som hver enkelt af os viser.

Som Generaldirektoratet for TCDD Transport inden for rammerne af normaliseringsprogrammet; På den ene side, mens vi omorganiserede vores arbejdsmiljø og betingelser, har vi tilbudt vores højhastighedstog til din tjeneste fra 28. maj med den forsigtighed, vi tog.

Driftsdato for vores disposition og regionale tog vil blive bestemt i henhold til forløbet af pandemien.

Som altid i pandemiprocessen tages alle slags forholdsregler for, at vores passagerer rejser sundt, mens højhastighedstog, Marmaray og Başkentray sæt rengøres og desinficeres detaljeret før hver gang.

Mens billettsalg sker i højhastighedstog med en sats på 50 procent i takt med den sociale afstand og ved at krydse sæder, er vores passagerer forpligtet til at rejse i en maske.

Derudover er det af stor betydning for vores passagerer at overholde 19 regler mod Kovid-14-risikoen for sundhedsministeriet både hvad angår deres egen og folkesundhed.

På den anden side fortsætter vores jernbanegodstransport med at øge kontinuiteten i handelen i løbet af den pandemiske periode. Tyrkiet-Europa, Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinjen såvel som i Kina via BTK-Tyrkiet og Kina-Europa transittransport er meget gode forbedringer.

Jernbanesektorens betydning i den nye verdensorden, der skal etableres i den post-pandemiske mere pekişirk, jernbanesyn om at være den logistiske base i Tyrkiet er den vigtigste rygrad.

På vegne af familien til TCDD Tasimacilik AS, der har arbejdet hårdt for at yde den bedste service af højeste kvalitet 7/24, 365 dage, ønsker jeg festen for alle vores borgere med hjertet og ønsker sundhed og velvære.

KAMURAN PRINTER
Generaldirektør for TCDD
og bestyrelsesformandchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar