Er offentlig transport gratis under ofreferie i Ankara?

Er offentlig transport gratis under ofreferie i Ankara?
Foto: EGO

EGOs generaldirektorat leveres gratis den 31. juli 2020 og 1-2-3 august 2020 med køretøjer med offentlig transport (EGO-busser, METRO og ANKARAY).


I henhold til beslutningen om "Gratis brug af offentlige transporttjenester leveret af EGOs generaldirektorat fra busser, jernbanesystemer og svævebaner indtil 06.00:24.00 timer på religiøse og nationale helligdage indtil de første lokale administrationsvalg truffet af Ankara Metropolitan Municipality Council". I løbet af den fire dages Eid al-Adha vil de være i stand til at drage fordel af offentlig transporttjenester, der udføres af EGOs generaldirektorat gratis.

Afgangstider og ruter for EGO-busser, der fortsat tjener 335 i applikationen, kan fås via mobilapplikationen i EGO CEP og fra afsnittet "IN-CITY TRANSPORT / Web Information System" på vores virksomheds hjemmeside (www.ego.gov.tr).

Ayrıca, Karşıyaka Ringtjeneste udbydes under festen mellem kl. 4 og 2 med i alt 1 solo-EGO-busser, 7 på kirkegården, 08.00 på Sincan Cimşit-kirkegården og 19.00 på Ortaköy-kirkegården.

Under den pandemi, vi lever i, minder vi os igen om, at vores borgere skal være opmærksomme på brugen af ​​hygiejne, fysisk afstand og maske med følsomhed, især i offentlig transport, stop, stationer og ønske, at den hellige Eid al-Adha bringer helbred, fred og lykke til hele menneskeheden, især vores land.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar