Serviceperiode med biler på Istanbuls kirkegårde

Formidlingsperiode på Istanbuls kirkegårde
Formidlingsperiode på Istanbuls kirkegårde

En ny ansøgning er underskrevet på kirkegårdene i Istanbul. IMM Kirkegårdsafdeling, der tænker på ældre, handicappede og mennesker med gåvanskeligheder, sigter mod at lette besøg med golfbiler.


Kirkegårdsafdelingen i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) lancerede en golfvognsapplikation for at gøre beboernes besøg mere behageligt og fredeligt, især for ældre, handicappede og personer med gåvanskeligheder, på kirkegårderne, hvis besøgsfrekvens steg med Eid al-Adha.

13 GOLFBILER

Til denne ansøgning blev 13 6 eller 8 personer, benzin, elektriske golfbiler tildelt af IMM Kirkegårdsafdeling.

Kirkegårdene, hvor den nye ansøgning vil blive lanceret, er på europæisk side; Mens Zincirlikuyu, Hasdal, Kilyos, Edirnekapı Martyrdom, Eyüpsultan, Gülbahçe, Silivri New Cemetery, på den anatoliske side; Kirkegårde i Karacaahmet, Soğanlık, Osmangazi og Çekmeköy blev identificeret.

ANSØGNINGEN FORTSÆTTES EFTER FERIE

Golfbiler vil blive brugt af sikkerhedsansvarlige på Kirkegårdsafdelingen. Borgerne får et mere behageligt besøg med disse golfvogne. Denne praksis, der er initieret af IMM Cemeteryies Department, fortsætter efter Eid al-Adha.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar