Generaldirektorat for Munt- og frimærkeprinterhus til fremskaffelse af 20 kontinuerlige arbejdstagere

Generaldirektoratet for mynte- og frimærketrykshus vil konstant blive ansat
Generaldirektoratet for mynte- og frimærketrykshus vil konstant blive ansat

Generaldirektoratet for Mint and Stamp Printing House i Istanbul, Dikilitaş Mahallesi, Yenidogan Sokak No: 55 Beşiktaş og Orhantepe Mah. Tekel Cad. Nej: 6 Cevizli Det tyrkiske forretningsråd inden for rammerne af 4857 i henhold til denne lov anvendes udstedt i offentlige institutioner for de arbejdstagere, der er taget Principper og procedurer vedrørende forordninger, der skal ansættes i virksomheder beliggende i Kartal-adresse (TEO), som angivet i nedenstående tabel "permanent arbejdstager"

vil køre
Servicetype / erhverv
at blive taget
Antal ansatte
Uddannelsesstatus Aldersgrænse Særlige forhold fremgangsmåde Arbejdssted
Beskyttelses- og sikkerhedstjenester / sikkerhedsansvarlig bevæbnet 20 Mindst kandidater på gymnasiet (gymnasiet og tilsvarende)
være
18-35 At have en sekundær uddannelse, tilknyttet grad, bachelor- og kandidatgrad og have et væbnet privat sikkerhedskontor ID-kort som krævet i lov nr. 5188 (med en gyldighedsperiode på mindst 6 (seks) måneder fra ansøgningsfristen)
Ikke at være en hindring for arbejde i dag og nat, indendørs og udendørs skiftesystem, for at acceptere arbejdet
Ikke at have et handicap med krops- og psykisk sygdom, der kan forhindre, at opgaven udføres, og dokumenterer sundhedsstatus i sundhedsudvalgets rapport (komité)
Har mindst 2 (to) års erhvervserfaring (beskyttelses- og sikkerhedsansvarlig / privat sikkerhedsansvarlig) og dokumenterer dette med SGK-poster.
170 For at være mindst 160 cm høj for mandlige kandidater og 15 cm for kvindelige kandidater. Forskellen mellem de sidste to cifre af højden i centimeter og højden skal ikke være mindre end XNUMX kg (Højde og vægtinformation fra sundhedsinstitutioner
Det skal dokumenteres.)
Notar tegning
og mundtlig eksamen
İstanbul

Ansøgninger Turkey Business Association (TEO) afholdes mellem datoerne 22.07.2020-27.07.2020 online via hjemmesiden. 2. Ansøgninger, der er foretaget via mail eller e-mail personligt, bortset fra online-applikationer, vil ikke blive accepteret. 3. Ansøgninger om meddelelsen kan indgives af personer, der skal bo i Istanbul-provinsen fra startdatoen for İŞKUR-meddelelsen.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar