Generaldirektoratet for motorveje til at rekruttere 2 handicappede arbejdstagere

Generaldirektoratet for motorveje vil tage handicappede arbejdstagere
Generaldirektoratet for motorveje vil tage handicappede arbejdstagere

Generaldirektoratet for hovedveje skal drives med en permanent ansættelseskontrakt, for hvilken varigheden ikke er specificeret; 2 handicappede vil blive ansat.


Tyrkiets Arbejds- og Beskæftigelsesagenturs provinsielle direktorat vores anmodning vil blive annonceret den 20.07.2020 og vil forblive i den åbne jobannonce i 5 dage.

Efterspørgselsbetingelser i kølvandet status kandidater inden for 5 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​Tyrkiets Arbejds- og Arbejdsformidlingsagenturs provinsielle annonce / eller filialen http://www.iskur.gov.tr kan søge via internetadressen.

De punkter, der skal overvejes af de kandidater, der ønsker at ansøge, fremgår af afsnittet med betingelser og forklaringer, der skal søges efter dem, der vil blive ansat som handicappede arbejdstagere nedenfor.

Generaldirektoratet for motorveje vil tage handicappede arbejdstagere

Betingelser og forklaringer, der skal søges for dem, der vil blive ansat som handicappede:

1. Kandidater, der opfylder kravene i kravene, skal modtages fra İŞKUR-provinsielle direktorater / servicecentre, servicepunkter eller inden for 5 dage fra meddelelsesdatoen. https://esube.iskur.gov.tr vil være i stand til at ansøge ved at logge ind på jobbsøger-linket via deres internetadresse med deres TR-identitetsnummer og adgangskode. Ansøgninger forlænges indtil udgangen af ​​den første arbejdsdag efter ansøgningsfristen.

2. Forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og funktionen af ​​denne ordre, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder, spionering, underslag, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, også hvis tilgivet. Ikke at blive dømt for forbrydelser, der involverer indkøb, fejlagtig repræsentation af præstationer, hvidvaskning af penge eller smugleri,

3. 2527 nummererede tyrkiske adelige, de frit kan udlændinge erhverv og kunst i Tyrkiet, offentligheden, forudsat at private organisationer eller foregribe bestemmelserne i lov om tilknytning til at være ansat i erhvervslivet for at være tyrkisk statsborger, være mindst 18 år og være under 35 år,

4. Ikke at have medlemskab, tilknytning eller forbindelse til strukturer, formationer eller grupper eller terrororganisationer, der er besluttet af National Security Council til at handle mod statens nationale sikkerhed.

5. Det har ikke været i samarbejde med terrororganisationer, har ikke hjulpet disse organisationer, har ikke brugt eller anvendt offentlige ressourcer og ressourcer til at støtte disse organisationer, har ikke været propaganda for disse organisationer,

6. At blive frataget offentlighedens rettigheder (artikel 53 / a i TCK)

7. Efter at have afsluttet sin militærtjeneste, fritaget eller udsat (for mandlige kandidater),

8. Efter at have taget EKPSS-eksamen,

9. Pension, alders- eller uførepension fra enhver social sikringsinstitution,

10. Kandidater skal ikke have nogen hindring for at arbejde på skift. (Den arbejdstager, der skal ansættes, vil arbejde i en stilling som en fast arbejder.)

11. Kandidaterne bør ikke have nogen sundhedsmæssige problemer, der forhindrer dem i at udføre deres opgaver løbende.

12. Fra den sidste dag i ansøgningen skal kandidaterne have den krævede uddannelsesstatus og særlige betingelser i overensstemmelse med den krævede titel.

13. Kandidater skal være bosiddende i provinsen eller distrikterne for at blive arbejdet den 20.07.2020.

14. Kandidater, der har ret til at tage prøven med eksamensdagen, timen og stedet, vil blive annonceret i meddelelsessektionen på vores websted (www.kgm.gov.tr). Denne meddelelse er i form af en anmeldelse, og der vil ikke blive givet yderligere meddelelse til de relevante personer pr. Post.

15. Kandidater, der er på den endelige liste til den mundtlige eksamen; hvilke dokumenter der vil blive leveret, dokumentleveringssted, datoer og andre informationsprocedurer vil blive annonceret senere i meddelelsesafsnittet på webstedet for vores generaldirektorat (www.kgm.gov.tr), og der vil ikke blive givet nogen skriftlig anmeldelse til kandidaterne.

16. Som et resultat af den mundtlige eksamen de kandidater, der har succes som hoved- og reserve; Vores generaldirektorat vil blive annonceret i meddelelsessektionen på webstedet (www.kgm.gov.tr), og der vil ikke blive givet nogen skriftlig anmeldelse til kandidaterne.

17. Vi forbeholder os retten til at indgive en kriminel klage til den offentlige anklagemyndighed vedrørende ugyldighed af ansøgningen af ​​dem, der afgiver falske dokumenter eller erklæringer, at annullere ansættelsesprocessen og anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov.

18. Den udpegede arbejdstager vil ikke være i stand til at anmode om overførsel (tildeling) til arbejdspladser i en anden by i 5 år.

19. Rekrutteret 142,91 TL. Prøveperioden for de arbejdstagere, der skal ansættes, er 60 dage; De, der mislykkes inden for prøveperioden, afsluttes.

20. Hvis de kandidater, der lykkes i prøven ikke opfylder ovenstående krav, er deres eksamener ugyldige.

21. Kandidaterne kan gøre indsigelse mod eksamensnævnet inden for 5 (fem) arbejdsdage fra offentliggørelsen af ​​resultaterne. Klagerne afgøres inden for 5 (fem) arbejdsdage efter at de har nået eksamenskommissionen og meddelt den pågældende skriftligt. Andragendet uden tyrkisk republik-ID-nummer, navn, efternavn, underskrift og adresse samt indsigelsen fremsendt via fax og de indvendinger, der er fremsat efter udløbsdatoen, tages ikke med i betragtning.

22. Kandidater, der er berettigede til at starte opgaven, vil personligt indsende de ønskede dokumenter indtil den angivne dato. Ansøgninger fremsat med post, kurer eller kurir vil ikke blive taget i betragtning. Imidlertid kan dem, der ikke er i stand til at indsende deres dokumenter på grund af sygdom eller fødselsundskyldning (forudsat at de afleverer en fødselsrapport eller sygdomsrapport om deres tilstand) være i stand til at indsende deres dokumenter gennem deres pårørende. Kandidater, hvis dokumenter er modtaget, får tilsendt deres opgaver ved at give skriftlig anmeldelse. Fødsel, sygdom osv. for dem, der ikke kan komme af grunde; hvis de attesterer deres status, vil de være sikre på, at de begynder at arbejde, når deres juridiske undskyldning er afsluttet. Der vil blive udnævnt en udnævnelse fra reservelisten i overensstemmelse med bestemmelserne i ovennævnte forordning i stedet for dem, der ikke er begyndt at arbejde inden for 15 dage, selvom de er udnævnt, dem, der har forladt jobbet inden for prøveperioden, dem, der ikke har afgivet dokumenter inden for den specificerede periode, er frafaldet eller ikke har opfyldt ansøgningskravene.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar