Pre-Feast of the Sacrifice i Tyrkiet Landets almindelige praksis blev afholdt Peace Trust

Halloween-ofre, der allerede var i landet, blev udøvet af tillid til at anvende generel fred
Foto: indenrigsministeriet
For at sikre, at Eid al-Adha-perioden passerer i et miljø med fred og sikkerhed af Generaldirektoratet for Indenrigssikkerheds Generaldirektorat, Gendarmerie-generalkommandoen og kystvagtkommandoenhederne, hvilket gør tilstedeværelsen af ​​sikkerhedsstyrker synlige for borgerne når som helst og hvor som helst, især kriminelle, især den offentlige orden, terrorisme og narkotiske begivenheder. samtidigt overalt i landet for at afskrække dem, der er forsætlige, at fange efterspurgte personer og for at fange bevis for kriminalitet. Tyrkiet Peace Trust-ansøgning Det blev udført.
ansøgning;
  • Mellem kl. 09 og 00 før og under ofrehøjen, parkhaven, bankkontantudleveringsstederne og de steder, hvor salg og slagtning af offerdyrene kontrolleres for mistænkelige pakker, og de mistænkelige mennesker på veje, gader og gader åbnes for disse ruter og som en vejansøgning for køretøjer,
  • Indkøbscentre (indkøbscentre), messe- og begivenhedsområder, offentlige bygninger (guvernør, skole, hospital), hvor vores borgere er koncentreret af teams, herunder selektivt personale, der kan udføre målrettet risikoanalyse (15 + 00) mellem 18:00 - 4:1. osv.) på de veje, der er åbnet her med deres omgivelser,
  • Mellem 20:00 og 23:00 på offentlige transportstationer, stationer / havne, busterminaler / terminalindgange og lufthavneruter, samt indkøbscentre (indkøbscentre), elektroniske spillerum, internetcafé, underholdningssteder og offentlige steder og deres omgivelser ( 62.095) med personale og (214) detektorhund (5.539).
Tyrkiet Peace Trust (2020-9) om ansøgningen; 590.705 Personen blev afhørt, 1.473 personer, der søgte efter forskellige forbrydelser blev fanget, 5 savnede blev fundet, heraf 49 børn. Mens 1.650 personer var retligt og administrativt, blev 87 personer tilbageholdt.
Samtidig implementering i hele landet, 179.225 køretøjet blev kontrolleret, 5.289 køretøjer blev behandlet. Mens der blev fundet 594 efterspurgte køretøjer i applikationen, blev 538 køretøjer forbudt for trafik.
Inden for anvendelsesområdet blev 3.472 forladte bygninger kontrolleret. 27.942 offentlige arbejdspladser blev revideret. 115 offentlige arbejdssteder blev behandlet, 4 virksomheder blev lukket. I praksis blev der beslaglagt et stort antal våben og et stort antal narkotika.


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar