Hvornår starter de vigtigste og regionale togtjenester?

Hvornår starter de vigtigste og regionale togtjenester?
Hvornår starter de vigtigste og regionale togtjenester?

Kamuran Yazıcı, daglig leder for TCDD Tasimacilik, foretog undersøgelser på arbejdspladserne i det regionale direktorat i Izmir den 27. juli 2020.


Under undersøgelserne blev general manager Kamuran Yazıcı ledsaget af vicegeneraldirektør Çetin Altun og İzmir regional manager İlhan Çetin.

Delegationen ledet af General Manager Yazıcı, der også besøgte direktoratet for vedligeholdelsesværksted Alsancak Wagon, direktoratet for Halkapınar Workshop, Halkapınar Loading Center, direktoratet for vedligeholdelsesworkshop i Halkapınar Loko, mens mødet var med repræsentanter for ikke-statslige organisationer, der opererer i jernbaner i Urla, regionalt direktorat i Izmir afholdt et høringsmøde med de ansatte.

Generaldirektør Yazıcı henvendte sig til medarbejderne på mødet og påpegede, at forretningsaktiviteterne i Izmir er blevet udvidet og sagde: ”Vores passager- og godstransport i det Ægæiske Hav vokser dag for dag. Vores Izmir er en turistby, verdensbyen, vores eksportport. Mens vores spedition, der sikrer kontinuitet i samhandelen med den pandemiske proces, er steget, stoppede vi flyvningerne på vores hoved- og regionaltog. Forhåbentlig begynder vores tog at vende tilbage til deres normale kurs afhængig af udviklingen i pandemien. Vi ser frem til Ankara-Izmir højhastighedsbanen, som er under opførelse. Vi lægger stor vægt på koordinering i gennemførelsen af ​​vores forretningsaktiviteter på den bedste, smukkeste, mest effektive og effektive måde. Jeg tror, ​​at vi ved at handle i enhed vil nå det smukkeste med et fælles sind. Jeg sender mine hilsener til mine kolleger. ” sagde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer