Hvornår betaler hjemmeplejen og pensioner til ældre og handicappede konti?

Hvornår indbetales hjemmepensionen og uførepensionen?
Hvornår indbetales hjemmepensionen og uførepensionen?

Familie-, arbejds- og socialtjenesteminister Zehra Zümrüt Selçuk annoncerede, at hjemmepensionen og pensioner for ældre og handicappede vil blive udbetalt før offerfesten for at yde økonomisk støtte til handicappede og ældre borgere og deres familier før festen.


Minister Selçuk sagde, at de i år på grund af ofrefesten faldt sammen med datoerne 31. juli til 3. august, fremsatte de betalingsdatoer for hjemmepension og ældre og handicappede pensioner. Som minde om, at pensioner for ældre og handicappede udbetales forskud mellem 5 og 9 i hver måned, sagde minister Selçuk: ”I år fremhævede vi betalingerne for måneden med den hellige Eid al-Adha. Vi betaler for alle på en enkelt dag den 29. juli. ” sagde. Minister Selçuk bemærkede, at der også vil blive betalt hjemmepleje den 29. juli.

1,4 millioner borgere vil drage fordel af handicappede og ældre pensioner

Minister Selçuk erklærede, at i alt 768 millioner borgere, inkl. 636 tusinde ældre og 1,4 tusinde handicappede, vil drage fordel af deres månedlige og handicappede pensioner i august, og sagde: ”Vi betalte ca. 2022 milliarder TL til vores borgere i 2019 vedrørende pensionerne omfattet af lov nr. 10. Vi forventer, at dette beløb når 12 milliarder TL i år. ” brugte udtryk.

535 tusind borgere vil drage fordel af hjemmepension

Minister Selçuk understregede, at 535 tusind handicappede borgere også vil drage fordel af hjemmeplejeydelser, og at der i alt vil blive betalt 827 millioner TL.

Ønsker at betalingerne vil være gavnlige for alle handicappede og ældre borgere, sagde minister Selçuk: "Jeg lykønsker de velsignede Eid-helligdage for vores handicappede og ældre borgere og deres familier." han snakkede.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar