Opdagelsesundersøgelse i Çorlu-togulykke efter 2 år

Intens undersøgelse i corlu-togulykke efter års pause
Intens undersøgelse i corlu-togulykke efter års pause

Opdagelsesundersøgelse efter 2 år i sagen om Corlu-togulykke; Efter 8 år angående togkatastrofen i Tekirdağs Çorlu-distrikt den 2018. juli 7, hvor 25 mennesker, 2 af dem børn, døde, foretog den ekspertdelegation en sonderende undersøgelse på stedet. En krangel mellem gendarmeriet og de familier, der ikke fik adgang til området.Istanbul fra Uzunköprü-distriktet i Edirne HalkalıPassagertoget, der havde 362 passagerer og 6 personale til at gå til Tekirdağ, blev væltet ved ontsporing nær Sarılar Mahallesi i Çorlu-distriktet i Tekirdağ den 8. juli 2018. 7 børn, 25 mennesker døde i ulykken, og 328 mennesker blev såret.

Under den femte høring af sagen, hvor 25 tiltalte blev prøvet for togulykken, hvor 340 mennesker mistede deres liv og 4 mennesker blev såret i Çorlu-distriktet i Tekirdağ, den 25. juni, blev det besluttet at foretage en efterforskning på det sted, hvor massakren fandt sted.

Efter at domstolbestyrelsen besluttede at foretage en efterforskning på scenen under den 5. høring, udførte delegationen efterforskningsarbejde i nærheden af ​​Sarılar Mahallesi, hvor ulykken indtraf i dag. Retsudvalget og ekspertgruppen bestående af 7 personer ankom til ulykkesstedet med den kædelighed, der blev brugt af TCDD fra Çorlu togstation. Undersøgelsen af ​​retten og eksperten i regionen tog ca. 2 timer.

Familier glædede sig over ekspeditionen, der kom med tog, med sloganerne "Ret, lov, retfærdighed", "Mord, ikke ulykke" og reagerede.

Da familierne, der mistede deres slægtninge i ulykken, ikke blev taget med i rekognoseringsområdet, brød der en spalte mellem familierne og gendarmeriet. Delegationen rejste efter at have afsluttet sit arbejde i regionen.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar