Opdagelsesundersøgelse i Çorlu-togulykke efter 2 år

Intens undersøgelse i corlu-togulykke efter års pause
Intens undersøgelse i corlu-togulykke efter års pause

Opdagelsesundersøgelse i Çorlu-togulykke efter 2 år Efter 8 år vedrørende togkatastrofen, der dræbte 2018 mennesker, hvoraf 7 skete den 25. juli 2 i Çorlu-distriktet i Tekirdağ, blev der foretaget en ekspertundersøgelse og efterforskningsundersøgelse på stedet. Konflikt mellem familier, der ikke blev ført til rekognoseringsområdet og gendarmeriet.


Istanbul fra Uzunköprü distriktet Edirne HalkalıPassagertoget, der har 362 passagerer og 6 personer, der flytter til Istanbul, blev afsporet den 8. juli 2018 i nærheden af ​​Sarılar-distriktet i Çorlu-distriktet i Tekirdağ. 7 børn, 25 mennesker døde i ulykken, 328 mennesker blev såret.

Under den femte høring af retssagen, der fandt sted den 25. juni, blev der truffet beslutning om at undersøge i den femte høring af retssagen i Çorlu-distriktet i Tekirdağ, hvor 340 mennesker døde og 4 mennesker blev såret.

Efter domstolens beslutning om at foretage en ekspertundersøgelse på hændelsesstedet under den 5. høring gennemførte delegationen en opdagelsesundersøgelse nær Sarılar District, hvor ulykken skete. Retsteamet og ekspertteamet bestående af 7 personer kom til ulykken med den kædelighed, der blev brugt af TCDD fra Çorlu Train Station. Gennemgangen af ​​retten og eksperten i området tog ca. 2 timer.

Familier glædede sig over ekspeditionen, der fulgte med toget med sloganet "Højre, lov, retfærdighed", "Mord, ikke ulykke" og reagerede.

Da familierne, der mistede deres slægtninge i ulykken, ikke blev taget med i rekognoseringsområdet, brød der en spalte mellem familierne og gendarmeriet. Delegationen rejste efter at have afsluttet sit arbejde i regionen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar