Istanbul Airport Museum åbnede for at besøge

Istanbul lufthavns museum åbnede for at besøge
Istanbul lufthavns museum åbnede for at besøge

Tyrkiets Istanbul lufthavn overvejede også at være uden for lufthavnen som en indgangsport til verdenen af ​​kultur og kunststed, åbnede civilisationen og forklarede at besøge Istanbul Airport Museum, hvor værkerne finder sted i Anatolia.


Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy, Istanbul-guvernør Ali Yerlikaya, HDI lufthavnsoperatør for administrerende direktør og administrerende direktør Kadri Samsunlu med et museum i en ceremoni med deltagelse af andre beslægtede "Tyrkiets skatte; Udstillingen med titlen ”Faces of the Throne” mødte også sine besøgende.

Når han talte ved åbningen, sagde minister Ersoy, at de er begyndt at implementere nye strategier for at øge turistindtægterne, og den vigtigste af disse er de ændringer, de har foretaget i deres promoveringsstrategier.

Den første fase sidste år, Tyrkiets minister, om, at de havde implementeret bureauet for salgsfremme og udvikling af Ersoy, "Mere professionelt, et system, der er brugt i 100 år, et system i verden, hvor forvaltningen af ​​turistsektoren, vi har vundet det tyrkiske turistliv. Mens vi går til en række salgsfremmende strategier, introducerede vi især nye strategier. En af disse strategier er Istanbul Airport Museum, som vi åbnede sammen i dag. ” sagde.

Udtryk for, at de sigter mod at gøre museet til en ny attraktion for passagererne med lufthavnen, fortsatte minister Ersoy som følger:

”I Tyrkiet samler vi et museum med artefakter, der fortæller alle civilisationer i Anatolia, der bringer liv. 3. En af gæsterne til udlændinge, der kommer til Tyrkiet, er input fra Istanbul lufthavn, og gæsterne havde fundet 15 millioner sidste år. Det lykkedes os at bringe til Tyrkiet, men havde mere end 15 millioner besøgende en transit til et andet land uden at rejse til Istanbul. Nu kommer vi til Tyrkiet, efter landing i Istanbul-undergrunden vil gæsterne rejse til et andet land, et sådant projekt for at skabe opmærksomhed om Anatolien og skabe liv. "

Minister Ersoy erklærede, at der er faste gæster, der kommer til destinationer som Istanbul hvert år eller undertiden to gange om året, og tilføjede, at de vil ændre museets koncept med forskellige kulturelle rigdomme hvert år i navnet på disse masser.

”Tyrkiets skatte; Ansigter på tronen ”

Istanbul vil være det første besøg på Airport Museum-udstillingen "Treasures of Turkey; I samlingen af ​​"Faces of the Throne" præsenteres mange interessante værker, såsom "Fredstraktaten", den første kendte fredsaftale i menneskehedens historie og "Ottoman sultanernes" Talisman Shirts-Caftans ".

Der er også sektioner for børn på museet, hvor værkerne præsenteres af anatoliske civilisationer som en arv for verdens kulturhistorie. Museet har interaktive spil og applikationer, der giver børn mulighed for at opdage værdifulde stykker tyrkisk kultur.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar