Levering af 20 køretøjer fra Anadolu Isuzu til Reunion Island i Det Indiske Ocean

formidlet levering fra isuzu til genforening ø i det indiske hav
formidlet levering fra isuzu til genforening ø i det indiske hav

Anadolu Isuzu, der blev udviklet af tyrkiske ingeniører i Tyrkiet og fastholder sin påstand på eksportmarkedet med innovative køretøjer, der er produceret i Tyrkiet. Inden for CASUD-budet, der blev vundet sidste år, leverede Anadolu Isuzu den første levering af 3 Novociti Life og 45 Citibus til Reunion Island i Frankrigs Indiske Ocean på 15 år, med Reovion Island den 15. juni med 5 Novociti Life og 5 Citibus. Det blev afholdt ved en ceremoni arrangeret af borgmestrene i regionen.


Anadolu Isuzu leverede de første leverancer til Reunion Island i Frankrig inden for 3 år inden for rammerne af CASUD-bud, der omfattede 45 Novociti Life og 15 Citibus-leveringsaftaler. Levering af 15 Novociti Life og 5 Citibus-køretøjer fandt sted den 5. juni ved en ceremoni, der blev afholdt på Reunion Island.

Anadolu Isuzu General Manager Tuğrul Arıkan erklærede, at han vandt CASUD-bud i 2019 med FCC, den franske distributør af Anadolu Isuzu, og at de var glade og stolte over, at de leverede en så vigtig levering i COVID-19-perioden. Arıkan sagde “På trods af epidemien fortsætter vi produktion og eksport uden at bremse. Vores køretøjer udstyret med højteknologi, som vi udviklede i tråd med behovene på vores eksportmarkeder, tiltrækker stor opmærksomhed i Europa. På trods af afmatningen på grund af epidemien modtager vi fortsat ordrer fra ind-og udland. Vores mål er at øge vores markedsandel i forskellige segmenter på indenlandske og internationale markeder og at nå vores salgsmål med nye produkter, der tilføjes i år. ”

Buskomfort i midibustørrelse

Isuzu Novociti Life har vist sig at være en løsning til at ændre markedsbehov med sin lave base. Novociti Life, der er rettet mod smalle gader med små busser i stedet for store og mellemstore busser, understøtter også mere deltagelse af handicappede og ældre befolkninger i det sociale liv med dets lave baserede struktur. Novociti Livs FPT-mærke NEF4-modelmotor tiltrækker opmærksomhed med sit mellemstor busstørrelse og producerer 186 hestekræfter og 680 Nm drejningsmoment. Motorteknologi, der kan opfylde Euro 6C-emissionsnormer uden behov for FPT's EGR (udstødningsgasgenbrug) -system, giver høj energieffektivitet og lavt brændstofforbrug og sikrer således de normer, der kræves af europæiske kommuner. Isuzu Novociti Life, som er omhyggeligt designet til at give både passagerernes komfort og køretøjets service på mindstetid, har modtaget i alt 1 priser på 3 år.

Citibus, der er indeholdt i busproduktgruppen Anadolu Isuzu, er designet til at imødekomme behovene i byens smalle bygader med dens længde på 9,5 meter og de kommuner, der tilbyder offentlige transporttjenester. Citibus, der er i den midterste bussklasse, der foretrækkes af storbykommunerne, tilbydes som det ideelle køretøj til offentlig transport takket være dets kompakte størrelse, der tilbyder lavere investeringer, lave driftsomkostninger og optimal passagerkapacitet og let manøvrerbarhed i smalle gader.

Citibus, der har 204 hk 4HK1 Isuzu-motor, tilbyder både behagelig kørsel og optimalt brændstofforbrug med både manuel og automatisk transmission. Takket være sin store interne lydstyrke, vippefunktion (knælning) og let at bruge kørestolsrampe giver den en uhindret rejse for alle passagerer. Citibus, der inkluderer alle de nødvendige sikkerhedssystemer, giver en sikker rejse til både passagerer og chauffører i kraftig bytrafik takket være ABS, ASR, integreret retarder, bakkeholder, uafhængig luftophæng og kamerakamera i bilen.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer