Elevationsstudier startede i Afyon Karakuyu Railway Tunnels

Nivelleringsarbejder startede i Afyons karakter jernbanetunneler
Nivelleringsarbejder startede i Afyons karakter jernbanetunneler

TCDD 7. regionale direktorat er begyndt at arbejde med Ballast Sieving Machine for at øge måle tolerancen i tunneler i Afyon-Karakuyu Line og for at gøre den velegnet til elektrificeringsmåler og øge indersiden af ​​tunnelen.


TCDD 7. regionaldirektør Adem Sivri besøgte tunnelscreeningsundersøgelserne ved at foretage auto- og fodgængerundersøgelser mellem den tekniske delegation og Tınaztepe-Kocatepe stationer. Sivri, der modtog information fra jernbanevedligeholdsteams, understregede først sikkerhedsprincippet.

I undersøgelserne sigter det mod at sænke niveauet i tunnelerne med ballastsigningsmaskinen og ballastregulatormaskinen.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar