Ny Toyota Yaris i Tyrkiet i november

Ny Toyota-konkurrence november ayinda turkiyede
Ny Toyota-konkurrence november ayinda turkiyede

Toyota, den helt nye fjerde generation af B-segmentet Yaris-hybridversionen af ​​først, især i Tyrkiet, forbereder sig på at tilbyde markedet. Designsprog, komfort, innovativ stil og køredynamik til en ny klasse, der går ud over Yaris, vil blive solgt i Tyrkiet i november.


Yaris er designet til at give smidig kørsel på overfyldte og travle byveje og tilbyder også en rummelig, komfortabel og høj kvalitet kabine i sine kompakte dimensioner. Med sine forbindelsesteknologier og høje hardware-niveauer formår det at overstige brugernes forventninger.

New Yaris, bygget på Toyotas TNGA-arkitektur, har således bedre dynamik, lavere tyngdepunkt og bedre kropsstyrke. Med fordelene ved den nye arkitektur blev der imidlertid afsløret et mere bemærkelsesværdigt design, en mere original identitet og en stærkere holdning.

Toyotas fjerde generation af hybridkraft blev også vist i den nye Yaris. Den nye generation af hybridmotor giver lavere brændstofforbrug og lavere emissioner. Især i bykørsel kan New Yaris, der kører mere med nulemissioner og kan oplade sig selv, som en 100 procent elbil, køre uden bekymring for opladning.

Et ekstraordinært design til sit segment

Den fjerde generation Toyota Yaris er designet til at imødekomme de voksende forventninger til daglig brug i byerne. I modsætning til de stadigt voksende køretøjsstørrelser i segmentet har Toyota reduceret sin Yaris-længde med 5 mm og forlænget sin akselafstand med 50 mm. Mens byens brug og parkeringsmanøvrer blev forbedret yderligere, havde kabineområdet også en stor og rummelig atmosfære.

Med GA-B-platformen blev Yaris reduceret til 40 mm i højden og nåede en sportsligere profil. Den nye Yaris tilbyder tilstrækkelig god plads til alle ved at placere føreren og passagererne lavere, samtidig med at det baner vejen for bedre synlighed med dette siddeplads. Køretøjets øgede bredde med 50 mm giver dog ikke kun et bredere område, men får også Yaris til at se mere stilfuld ud på vejen.

Højteknologi i kabinen

De attraktive linjer i det udvendige design af New Yaris fortsætter i kabinen. Materialer af høj kvalitet, taktil kvalitet og stort opholdsrum reflekterer fornemmelsen af ​​biler i det øvre segment.

Med Toyota Touch-skærmen, TFT-multifunktionelle instrumentdisplay og Color Up Display (Head Up Display) reflekteret på forruden, informeres føreren om vej og kørselsinformation uden at forlade førerens fokus på vejen. Funktioner såsom opladningsfunktionen for trådløs smartphone og speciel belysning i kabinehætten gør også New Yaris anderledes.

Mere effektive kraftenheder

Den nye Toyota Yaris forbereder sig på at præsentere sine innovative motorer i den fjerde generation som i hver generation. Fjerde generation af Toyota Hybrid-teknologi gør, at Yaris klarer sig bedre i enhver henseende, idet han er lettere og mere effektiv. Toyota Hybrid's 1.5 Hybrid Dynamic Force-system blev udviklet med teknologi fra Corolla, RAV4 og Camry modeller med større motorer. I det hybridsystem, der bruges i den nye Yaris; den tre-cylindrede 1.5-liters Atkinson-benzinmotor med variabel ventiltid. Udviklet til at passe til europæiske veje blev Yaris samlede effektivitet øget med 20 procent og systemeffekten steg med 16 procent til 116 HP.

Yaris, som kun kan nå 130 km / t, når man kører med en elektrisk motor, kan bruge sin elektriske motor mere på byens veje. Mens CO2-emissionen i køretøjet blev reduceret til 85 g / km, blev brændstofforbruget forbedret til 20 lt / 3.7 km i WLTP-cyklus og forbedret med 100 procent.

Toyota sigter mod at bygge verdens sikreste B-segmentbil

Baseret på filosofien om altid at komme videre, har Toyota inkluderet de mest avancerede Toyota Safety Sense aktive sikkerhedssystemer til dato i New Yaris.

Ud over førerassistenterne vil den nye Yaris indeholde den første centrale airbag i sit segment for øget passagerbeskyttelse i sidekollisioner.

Med den øgede kropsstyrke og sikkerhedssystemer, der blev bragt af GA-B-platformen, havde Toyota som mål at gøre verdens sikreste B-segmentbil med New Yaris.

Hibya News AgencyVær den første til at kommentere

Yorumlar