Offentlig transport i Antalya er gratis under festen

Offentlig transport i Antalya er gratis under festen
Foto: Wikimedia

Antalya Metropolitan Municipality vil være til tjeneste for borgerne under Eid al-Adha, ligesom hver ferie. Inden for rammerne af de pandemiske foranstaltninger vil politiet, brandvæsenet, kirkegården og ASAT-holdene, især miljøsundheds- og dyresundhedsteamene, være i begyndelsen af ​​deres opgaver med hensyn til borgernes komfort, fred og sikkerhed. I løbet af den 4-dages Eid al-Adha, der vil blive brugt inden for reglerne for social afstand, vil de officielle pladebusser, der drives af Metropolitan Municipality, Antray og nostalgi-tram også transportere gratis passagerer.


Metropolitan Municipality har truffet alle de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at borgerne får en sund, behagelig og fredelig Eid-festival, der skal bruges inden for rammerne af pandemiske foranstaltninger. Antalya Metropolitan Kommune har taget en beslutning, der vil gøre borgerne glade i offentlig transport for at sikre, at offentligheden komfortabelt kan følge traditionen for festmåltid inden for regler for social afstand. De officielle pladebusser, der betjenes af Metropolitan Municipality, Antray og nostalgi-tram, vil medbringe gratis passagerer i løbet af den 4-dages Eid al-Adha. På den anden side, torsdag den 30. juli, vil der blive tilbudt 3 busser mellem Uncalı og Kurşunlu kirkegårde gratis for at gøre borgerne til at besøge kirkegården mere komfortabelt.

QURBAN CUTTING LOCATIONS ER I SERVICE

Metropolitan Municipality Agricultural Services Department Animal Health Branch Directorate vil tilbyde gratis slaktetjenester på 3 steder. Borgere vil kunne drage fordel af slagtetjenesterne på den første og den anden dag af ferien, i dyremarkedet i Döşemealtı Kömürcüler kvarter og i Çarşamba-markedet i Muratpaşa-distriktet Soguksu-distriktet i torsdagsmarkedet og Yeşilbahçe-distriktet. Under veterinærkontrol vil mest slagtere skære ofret, levere det til sin ejer i en ødelagt og poseblæns form. Slagtepladser desinficeres ofte af miljøsundhedsteam i løbet af dagen for offeraffald, der opstår efter slagtningen.

ANMODNING OM AFTALE

Der vil blive gennemført foranstaltninger for Kovid-19-udbruddet, der er fastlagt af Metropolitan Municipality af General Sanitary Board på ofreets skærepunkter. Aftaler vil blive anvendt på skærepladserne for at gøre udskæringerne mere organiserede og hygiejniske. Borgere, der ønsker at drage fordel af den gratis slagteservice, skal aftale en aftale ved at ringe til 29 08.30 17.30 0552 på hverdage mellem 918-02 den 94. juli.

HYGIENE-FORANSTALTNINGER

Feberen for borgerne, der kommer til slagterierne, måles, masker, handsker og håndrensere vil være tilgængelige på de udpegede steder. Politi og sikkerhedsvagter vil også være til stede på slagterierne. Der lægges vægt på at bevare den fysiske afstand.

Overtagelseshold

Direktoratet for dyresundhedskontor i Antalya Metropolitan Kommune har oprettet et "Animal Capture Team" for borgere, der har bortført deres dyr fra ofrene for slagtning af ofre. Borgere kan ringe til hjælp ved at ringe til 332 22 33.

ZABITA PER DAG

I løbet af ferien er det personale, der arbejder i politiafdelingen, også på vagt. Holdene vil stramme deres inspektioner på de virksomheder, der producerer og sælger mad og drikkevarer, der er åbne før aftenen, især inden festen. I løbet af Eid al-Adha vil klager fra borgerne blive interveneret øjeblikkeligt. Borgere kan rapportere deres klager til politistationen 249 50 84-249 50 75 -ALO 153.

RETLIGE OFFICIELLE FUNDES I BEMÆRKER

På Uncalı og Kurşunlu kirkegårde vil religiøse embedsmænd hjælpe borgerne i kirkegårdsbesøg i løbet af aftenen og helligdage. I 19 distrikter sørgede holdene for hayrays, ukrudtsrensning, vedligeholdelse af gangbroer, beskæring og sprøjtning, så borgerne kan aflægge besøg komfortabelt.

PÅ FØRSTE TID

Hovedkontor for Metropolitan Municipality Fire Department fortsætter med at arbejde 42 timer i døgnet med 560 forskellige grupper og 24 ansatte. Borgerne kan telefonisk rapportere brandopkaldet til 112 nødopkaldscenter.

ASAT DAG KLAR

ASATs generaldirektorat vil have et tilstrækkeligt antal ansatte på vagt til at undgå forstyrrelser i vand- og kloakeringstjenester. Holdene er på vagt 7/24 under festen, hvor vandforbruget øges og spildevandstjenester er nødvendigt ekstra. Borgere kan kalde ALO ASAT 185 i tilfælde af fejl. Du kan også anvende WhatsApp-meddelelseslinjen på 0 530 676 67 67.

VEKTORAL STRUGGEL vil fortsætte

Metropolitan kommunes miljøsundhedsteam fortsætter deres vektorkamp i løbet af ferien. På grund af flueformationer og pandemier, der kan forøges på grund af animalsk affald, sprøjtes der konstant afskæringspunkter. Larvedannelse forhindres ved at opsamle animalsk affald fra slagterier på udpegede steder. Anti-fly-holdene er på vagt 7/24 i centrum og i alle distrikter. 2 300 ansatte er på vagt for Antalyas beboere at have en behagelig ferie.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar