Hvordan laver man PTT Cargo Tracking 2020? Hvor er min PTT-last? Hvor meget koster PTT-lastpenge? PTT-fragtforespørgsel

Sådan spores ptt-last ptt-last, hvor er ptt-lastpenge, hvor meget
Sådan spores ptt-last ptt-last, hvor er ptt-lastpenge, hvor meget

PTT, det gigantiske selskab inden for sektoren for nyheder og godstransport, leverer det til overalt til tiden med den energi, det får fra sin erfaring gennem århundreder og sin innovative serviceforståelse. Med PTT Cargo, der tjener med sloganet "Overalt i tide", bliver din last og kurer afhentet fra deres adresse og leveret til deres modtagere hurtigt og sikkert. Det er muligt at ansøge via internet og telefon for at sende fragt / kurer og PTT Cargo +444 1 788 XNUMX callcenter og www.ptt.gov.t er Forsendelsesordren er taget fra internetadressen.


Med PTT Cargo kan du spore din last over internettet. Leveringsoplysninger sendes gratis til afsenderne via SMS eller e-mail. Det er let at foretage fragtbetalinger fra en PttBank-konto og fra kreditkort på PTT-arbejdspladser med POS-enheder.

Hurtig levering og let sporing til over 200 point i verden

Mød PTT-oplevelse og sikkerhed i dine oversøiske forsendelser. Inden for TURPEX-tjenesten kan du sende dokumenter, dokumenter, souvenirs, internationale værdifrie og midlertidige eksportvarer samt produkter og publikationer, der skal promoveres på messer og udstillinger, som en TURPEX-post og sende dem hurtigt og pålideligt til udlandet. TURPEX din last med mere end 200 point til en attraktiv pris og lige inden for levering af tiden.

PTT Kargomat'sForudsat at modtagerens mobiltelefonoplysninger modtages på tidspunktet for accept, overlades de meddelte forsendelser, der ikke kan leveres på adressen eller de forsendelser, der sendes til Kargomat under accept på PTT-arbejdspladsen, til Kargomat nærmest adressen på modtageren, der betjener 7/24, hvilket gør det muligt for vores kunder let at modtage deres forsendelser fra disse maskiner uden for arbejdstid.

Vores kunder kan modtage deres forsendelser fra en ”PTT Kargomat 7/24” enhed, der er specificeret i sms'en med et smart password, der skal sendes til dem via sms.

Forsendelser, der ikke kan leveres til modtageren på deres adresse eller med ankomsten af ​​Kargomat-adresse, opbevares sikkert i kasser i forskellige størrelser af stålkonstruktion.

Modtagerens GSM-nummer, der er registreret i automatiseringssystemet, informeres via SMS sammen med adresseoplysningerne til det skab, hvor forsendelsen opbevares, og den smarte adgangskode, der åbner rummet i enheden.

Kassen, hvor forsendelsen opbevares, åbnes af køberen med TR ID-nummer og smart adgangskodeadgang. Derudover kan vores kunder modtage levering af deres smartphones med IOS- og Android-operativsystemer ved at downloade Kargomat 7/24-applikationen og vise QR-koden for forsendelsen, der er tilbage til Kargomat-enheden til stregkodelæseafsnittet på enheden uden at indtaste den smarte adgangskode.

Med PTT-fragt, post, breve, telegrammer osv. Sendt ikke kun fra indenrigs, men også fra udlandet. Du kan nemt behandle din forsendelse. Ud over at være en gammel og veletableret institution, har den lettet sådanne tjenester for borgerne ved at følge opdateret teknologi og udvikling. Der er udviklet forskellige alternativer til dine 'PTT-lastsporing'-transaktioner. Det faktum, at PTT, et af de mest foretrukne fragtfirmaer i dag, bruger teknologisk udvikling inden for sin egen struktur, har gjort det lettere for sådanne undersøgelser.

Hvordan er PTT Cargo Enquiry Process?

Du kan forhøre dig om de forsendelser, du foretager med PTT-last eller transportinformation, datoer og tidspunkter for de forsendelser, du er modtager af. På denne måde er det muligt at finde ud af alle oplysninger om, hvorvidt din last er på vej, i hvilken filial den er på vej, eller på hvilket tidspunkt den venter, om lasten afhentes af køberen eller ej. Borgere stiller ofte spørgsmålet 'hvor er min last PTT' for at kunne finde ud af den aktuelle status for deres stillinger. Der er flere forskellige måder at få et svar på dette.

Modtagelse af last fra adresse

Tjenesten ved at modtage de mails, der skal sendes til mailen fra afsenderens adresse af PTT kaldes "Adresse modtagende specialtjeneste". APS Courier, postfragt, fragt, postpakning, APG og Turpex forsendelser, der sendes til 10 eller flere mails ad gangen, og der opkræves intet kontraktsgebyr fra de kontraherede kunder.

De postladninger og laster, som de enkelte kunder vil sende til posten fra det provinsielle centrale distributionsområde, er op til 50 kg i vægt og op til 200 mønstre i volumen; inden for distriktets centrale distributionsområde kan det accepteres op til 30 kg og 150 dør. Accepteringsprocessen er begrænset til de værktøjer og faciliteter, der er tildelt tjenesten.

Tjek forsendelsesgebyr

Hvis du vil sende en forsendelse med PTT Cargo, dette i linket Efter valg af fragttype kan du finde ud af det gebyr, du skal betale, ved at udfylde de krævede felter.

Online forsendelsesforespørgsel

En af de metoder, du kan bruge til 'fragtsporing af PTT'-transaktioner, er de forespørgsler, du vil foretage over internettet. Forespørgslerne på PTTs eget websted er gratis og giver dig mulighed for at få hurtige resultater på meget kort tid.

her Du kan åbne PTT's skærm til fragtforespørgsel ved at klikke på. Indtast dit stregkodenummer i det tomme felt på skærmen, der åbnes, og klik på knappen 'Søg'. Hvis du vil spore mere end en forsendelse, kan du forespørge ved at skrive numrene i det tomme felt på den skærm, der åbnes, med 1 stregkodenummer pr. Linje. Du har ret til forespørgsel ved at skrive op til 5 stregkodenumre ad gangen. Det er vigtigt at sikre dig, at du har indtastet dit stregkodenummer med 13 cifre og korrekt. Hvis du har foretaget en forsendelse og ønsker at kende dens aktuelle status, bruges denne stregkode, der sendes til dig sammen med din faktura under forsendelsesprocessen, til forespørgsel.

Hvordan udføres PTT Cargo Tracking på e-forvaltning?

Det er også muligt at udføre PTT-opfølgningsoperationer gennem e-Devlet gateway, hvor vi kan udføre de fleste af de offentlige transaktioner. For dette skal du først logge ind på e-forvaltningssystemet.

Til sporing af PTT-registreret forsendelse her Klik her. Herfra fragt, anmeldelse, anbefalet brev, brev fra udlandet eller indenrigs, pakke osv. Det er muligt at få adgang til posterne for alle forsendelser og hvert trin fra forsendelsespunkterne til modtageren.

Når du logger på systemet, skal du muligvis først godkende. For dette skal du indtaste dit TR-identitetsnummer og din e-Government-adgangskode. E-regerings adgangskoder fås fra hver PTT-filial ved at ansøge om 4 TL.

På den side, der åbnes efter godkendelsesprocessen, skal du indtaste dit stregkodenummer (postsporingsnummer) i det relevante rum. Dette nummer findes på din faktura eller forsendelse. Derefter skal du indtaste de tegn, du ser i sikkerhedsbilledet nederst, i det relevante felt. Hvis du ikke kan læse teksten i sikkerhedsbilledet, kan du klikke på billedet for at få det fornyet.

Når du har indtastet alle oplysninger, vil du klikke på knappen 'forespørgsel' resultere i din transaktion.

PTT Cargo Enquiry by Name

Generelt tænker borgere, der mister eller glemmer deres stregkodenummer, hvordan de kan stille spørgsmålstegn ved deres gods. En af de metoder, de kan bruge til dette, er at bruge PTT Cargo live supportlinje. Hvis du ikke kender stregkodenummeret til forespørgslen, kan du ringe til PTT Cargos kundeservice og bruge dit navn og efternavn.

PTT Cargo kundeservice: 444 1 788

Følg instruktionerne på tavlen ved at kalde det relevante nummer. Indtast det telefonnummer, der er angivet af børsen, angående forsendelsessporingsprocessen fra din telefon. På denne måde er du forbundet med, navn, efternavn, adresse, TC osv. Under dit møde med kunderepræsentanten. Med dine oplysninger kan du have oplysninger om den aktuelle status for din last.

PTT-fragtforespørgsel med TR-ID-nummer

Hvis du foretrækker at gøre dine forespørgsler i filialen snarere end online, er det muligt at stille forespørgsler ved hjælp af dit TC-identitetsnummer.

Klik på linket for at finde ud af, hvor det nærmeste TOT-center er Klik.

Du skal indtaste dine egne adresseoplysninger ved at klikke på feltet 'nærmeste gren' på siden, der åbnes. Derefter viser systemet de PTT-centre, der er tættest på din adresse.

For at spore forsendelsen fra PTT-filialer, skal du først få et sekvensnummer med indstillingen 'PTT-last' indeni. Derefter kan du lære oplysningerne om din last ved at give de nødvendige oplysninger til ledsageren på det kontor, hvor dit rækkenummer er brændt.

Tilsvarende fragt, brev osv. I PTT-grene. Du kan også sende forsendelserne.

Fordele ved PTT-last

 • Kontrolleret levering.
 • Information om leveringstid.
 • Forsikret forsendelse / værdsat forsendelsesservice.
 • Erstatning i tilfælde af tab eller skade.
 • Modtagelse fra adresse, levering til adresse.
 • Bestilling via telefon og internet.
 • Særlige rabatter for levering af bulk / kurer, erhvervskunder og vigtige dage.
 • Gratis og betalt specialfremstillet emballage.
 • Gratis anmeldelse via tekstbesked (SMS) eller e-mail.
 • 444 1 788 Call Center og http://www.ptt.gov.tr Lastsporing kl.
 • Betaling med kreditkort på vores arbejdspladser med PttBank-konto og POS-enhed
  lethed.
 • Courier / APS Courier service debiteres og opkræves af køberen.

PTT Ofte stillede spørgsmål og svar

Det er også muligt at udføre PTT-opfølgningsoperationer gennem e-Devlet gateway, hvor vi kan udføre de fleste af de offentlige transaktioner. For dette skal du først logge ind på e-forvaltningssystemet.


Til sporing af PTT-registreret forsendelse her Klik her. Herfra fragt, anmeldelse, registreret, anmeldelse, brev fra udlandet eller indenrigs, pakker osv. Det er muligt at nå optegnelserne over alle forsendelser og hvert trin fra afsendelsespunkterne til modtageren. For detaljer Klik her...her Du kan åbne PTT's skærm til fragtforespørgsel ved at klikke på. Indtast dit stregkodenummer i det tomme felt på den skærm, der åbnes, og klik på knappen 'Søg'. En af de metoder, du kan bruge til 'fragtsporing af PTT'-transaktioner, er de forespørgsler, du vil foretage over internettet. Forespørgslerne på PTTs eget websted er gratis og giver dig mulighed for at få hurtige resultater på meget kort tid. For detaljer Klik her...
Hvis du vil sende en forsendelse med PTT Cargo, dette i linket Efter valg af fragttype kan du finde ud af det gebyr, du skal betale, ved at udfylde de krævede felter. For detaljer Klik her...
Tjenesten ved at modtage de mails, der skal sendes til mailen fra afsenderens adresse af PTT kaldes "Adresse modtagende specialtjeneste". APS Courier, postfragt, fragt, postpakning, APG og Turpex forsendelser, der sendes til 10 eller flere mails ad gangen, og der opkræves intet kontraktsgebyr fra de kontraherede kunder.


Postlastene, som de enkelte kunder sender til posten fra distributionsområdet i provinscentret, og lasterne vil være op til 50 kg i vægt og 200 dæk i volumen; Inden for distriktscenterfordelingsområdet kan op til 30 kg og 150 dekar accepteres fra adressen. Optagelsesprocessen er begrænset til de køretøjer og faciliteter, der er tildelt tjenesten. For detaljer Klik her...Ved at indtaste stregkodekoden i indstillingen "Forsendelsessporing" på PTT Cargos officielle hjemmeside kan de nødvendige forespørgsler foretages. For detaljer Klik her...
For at forhøre dig om og spore din fragt kan du kontakte PTT-kundeservice og få spørgeskemaet lavet af kundens repræsentant. For dem der ønsker at finde et svar på spørgsmålet, hvor er min PTT-last, +444 1 788 XNUMX PTT-fragt kundeservicenummer vil være tilstrækkeligt. For detaljer Klik her...
Hvis du vil sende en forsendelse med PTT Cargo, dette i linket Efter valg af fragttype kan du finde ud af det gebyr, du skal betale, ved at udfylde de krævede felter. For detaljer Klik her...
Til sporing af PTT-registreret forsendelse her Klik her. Herfra fragt, anmeldelse, registreret, anmeldelse, brev fra udlandet eller indenrigs, pakker osv. Det er muligt at nå optegnelserne over alle forsendelser og hvert trin fra afsendelsespunkterne til modtageren. For detaljer Klik her...
Det er også muligt at udføre PTT-opfølgningsoperationer gennem e-Devlet gateway, hvor vi kan udføre de fleste af de offentlige transaktioner i dag. For dette skal du først logge ind på e-forvaltningssystemet. Derefter her Klik her. For detaljer Klik her...
Du kan forhøre dig om de forsendelser, du har foretaget med PTT-gods eller transportoplysninger, datoer og tidspunkter for de forsendelser, du er modtager af. På denne måde er det muligt at finde ud af alle oplysninger om, hvorvidt din fragt er på vej, i hvilken filial den er på vej, eller på hvilket tidspunkt den venter, og om fragt er modtaget af køberen. For detaljer Klik her...
Blandt PTT Cargo kommunikationskanaler; Overalt i Tyrkiet +444 1 788 XNUMX Ring til kundeservicenummeret, hvis det er relateret til anmodninger om information + 90 312 509 50 00 Der er muligheder for at ringe til PTT-hovedkvarterets linjenr. For at se flere forskellige PTT Cargo-kommunikationskanaler, for at dele dine PTT-fragtkommentarer og klager Klik her...
PTT Cargo's arbejdstid er mellem kl. 08:30 og 17:00. For detaljer Klik her...
PTT Cargo +444 1 788 XNUMX er callcenter-nummeret. For detaljer Klik her...
Load More

chat

1 Kommentar

 1. Hvis infrastrukturen på dit e-handelssted er woocommerce, er der et meget flot plugin, du kan bruge det til at gøre fragtsporing lettere.

Yorumlar